Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

WhatsApp: Ποια δυνατότητα θα δοθεί στους χρήστες

Viral

Το WhatsApp βασίζεται εδώ και καιρό στους αριθμούς τηλεφώνου ως τη μόνη ταυτότητα για τους λογαριασμούς. Οι χρήστες χρειάζονται έναν αριθμό τηλεφώνου για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό.

Οποιοσδήποτε σε μια ατομική ή ομαδική συνομιλία μπορεί να δει τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αυτό ενδέχεται να αλλάξει, καθώς το WhatsApp εργάζεται για την εισαγωγή ονομάτων χρήστη.

Η τελευταία beta έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp υποδηλώνει ότι το app μπορεί να εισαγάγει αυτή τη λειτουργία στο μέλλον, ενώ η ενότητα με το όνομα χρήστη θα είναι ορατή στη σελίδα Προφίλ στις Ρυθμίσεις.

Δεν είναι ξεκάθαρο ποια διαδικασία μπορεί να εισαγάγει η εφαρμογή για να επιλέξουν οι χρήστες ένα όνομα χρήστη, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι που χρησιμοποιούν την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. 

Η ανταγωνιστική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram του WhatsApp έχει δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κρύβουν τις επαφές τους και να εμφανίζουν αντ' αυτών τα ονόματα χρηστών τους. 

Μέχρι τώρα, οι χρήστες του WhatsApp σε ομάδες και κοινότητες μπορούν να βλέπουν τους αριθμούς τηλεφώνου των άλλων. Όταν κυκλοφορήσει αυτή η λειτουργία, η εφαρμογή πιθανότατα θα επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν τους αριθμούς τηλεφώνου τους από άτομα που δεν βρίσκονται στις επαφές τους.

Αυτό το μήνα το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία απορρήτου που επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν και να κλειδώνουν μεμονωμένες συνομιλίες. Αυτές οι συνομιλίες μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο με βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας μιας συσκευής ή με κωδικό πρόσβασης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρέθηκε η προέλευση του μυστηριώδους «σήματος» που συνδέθηκε με εξωγήινους

Επιστήμονες βρήκαν την προέλευση μυστηριώδους «σήματος» που συνδέθηκε με εξωγήινους. Ηχητικά κύματα που συνδέονταν με την συντριβή ενός μετεωρίτη και αρχικά θεωρούνταν ότι υποδηλών...

Φόρτωση άρθρων...