Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

WhatsApp: Ποια δυνατότητα θα δοθεί στους χρήστες

Viral

Το WhatsApp βασίζεται εδώ και καιρό στους αριθμούς τηλεφώνου ως τη μόνη ταυτότητα για τους λογαριασμούς. Οι χρήστες χρειάζονται έναν αριθμό τηλεφώνου για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό.

Οποιοσδήποτε σε μια ατομική ή ομαδική συνομιλία μπορεί να δει τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αυτό ενδέχεται να αλλάξει, καθώς το WhatsApp εργάζεται για την εισαγωγή ονομάτων χρήστη.

Η τελευταία beta έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp υποδηλώνει ότι το app μπορεί να εισαγάγει αυτή τη λειτουργία στο μέλλον, ενώ η ενότητα με το όνομα χρήστη θα είναι ορατή στη σελίδα Προφίλ στις Ρυθμίσεις.

Δεν είναι ξεκάθαρο ποια διαδικασία μπορεί να εισαγάγει η εφαρμογή για να επιλέξουν οι χρήστες ένα όνομα χρήστη, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι που χρησιμοποιούν την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. 

Η ανταγωνιστική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram του WhatsApp έχει δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κρύβουν τις επαφές τους και να εμφανίζουν αντ' αυτών τα ονόματα χρηστών τους. 

Μέχρι τώρα, οι χρήστες του WhatsApp σε ομάδες και κοινότητες μπορούν να βλέπουν τους αριθμούς τηλεφώνου των άλλων. Όταν κυκλοφορήσει αυτή η λειτουργία, η εφαρμογή πιθανότατα θα επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν τους αριθμούς τηλεφώνου τους από άτομα που δεν βρίσκονται στις επαφές τους.

Αυτό το μήνα το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία απορρήτου που επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν και να κλειδώνουν μεμονωμένες συνομιλίες. Αυτές οι συνομιλίες μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο με βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας μιας συσκευής ή με κωδικό πρόσβασης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλιγάτορας εντοπίστηκε χωρίς άνω γνάθο

Ένας αλιγάτορας με μισό ρύγχος πιάστηκε από τις αμερικάνικες Αρχές στη Φλόριντα. Ο αλιγάτορας είχε σπείρει τον τρόμο σε ένα πάρκο σε πόλη της Φλόριντα των ΗΠΑ. Η Eustacia Kanter...

Αυτό είναι το πρώτο ιπτάμενο ασθενοφόρο

Ένα ιπτάμενο όχημα που θα μπορεί να φτάνει γρήγορα σε σημεία που απαιτείται άμεση παροχή ιατρικής βοήθειας θα κατασκευάσει εταιρεία «Jump Aero». Η αμερικανική εταιρεία έλαβε χρηματ...

Φόρτωση άρθρων...