Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τα Μπιφτέκια στου Ψυρρή: Από το 1965 κορυφαία επιλογή στην Αθήνα

Ευ ζην

Την εποχή που τα μπέργκερς κυριεύουν και ολοένα αυξάνονται τα μαγαζιά που τα λανσάρουν αλλά και τα εξελίσσουν, υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν στην παράδοση.

Ένα τέτοιο μαγαζί είναι του Άρη, στην πλατεία του Ψυρρή, ο οποίος συνεχίζει μια βαριά αλλά νόστιμη παράδοση, να φτιάχνει τα ξεχωριστά μπιφτεκάκι.

 

μπιφτεκι

 

μπιφτεκι

 

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Από το 1965 από όπου το μαγαζί σήκωσε για πρώτη φορά τα ρολά του τίποτα δεν έχει αλλάξει σε ότι αφορά την συνταγή και την ποιότητα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι υπάρχουν πελάτες που πάνε καθημερινά εκεί για το μεσημεριανό τους από την ημέρα που άνοιξε. Εκεί στην πλατεία του Ψυρρή αυτό το μικρό μαγαζί με την πράσινη τζαμαρία και τα άσπρα γράμματα αποτελεί πόλο έλξης για τους γευσιγνώστες όλης της Αθήνας.

Κάθε μέρα σερβίρει μπιφτεκάκια αλλά και σάντουιτς από τις 10:30 έως τις 17:00.

Ακόμη και το ψωμί που χρησιμοποιεί για τα σάντουιτς είναι το ίδιο από το 1965.

Με πρόσημο την παράδοση και την ποιότητα ο Άρης συνεχίζει να κρατά σε υψηλά επίπεδα την μοναδική του γεύση. Που θα τα γευτείτε και εσείς; Στην Πλατεία Ηρώων 6 δηλαδή στην πλατεία του Ψυρρή.

 

μπιφτεκι

 

 

μπιφτεκι

 

μπιφτεκι

 

μπιφτεκι

 

 

μπιφτεκι

 

μπιφτεκι

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γονίδια και αυτοανοσία

Το κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ των αυτοάνοσων νοσημάτων είναι η βλάβη σε ιστούς και όργανα που προκύπτουν από λανθασμένη απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος, έναντι του ίδιου το...

Φόρτωση άρθρων...