Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Emmanuel patisserie: Σημείο (γλυκιάς) αναφοράς στα Β. Προάστεια

Στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην Περικλέους 11 δεσπόζει ένα από τα πιο υπέροχα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας.  

Ο lykavitos.gr το επισκέφθηκε και συνάντησε τον Μανώλη Παπαχρήστο ένα από τους ιδιοκτήτες αυτού του υπέροχου ζαχαροπλαστείου. 

 

gala

 

gala

 

gluka

 

gluka

 

gluka

 

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

«Τα γλυκά είναι η ζωή μας. Θέλουμε να προκαλούμε μια γλυκιά αίσθηση στον κόσμο και πιστεύω ότι το πετυχαίνουμε. Δίνουμε βάση στην πρώτη ύλη και  σε συνδυασμό με το μεράκι μας και την προσήλωση μας θαρρώ πως δημιουργούμε γλυκά που αποτελούν σημείο αναφοράς», λέει χαρακτηριστικά στο lykavitos.gr.

Από μικρός ο κ. Παπαχρήστος λάτρευε την κουζίνα. Καθόταν για ώρες. Μαγείρευε από μικρή ηλικία όμως η ζαχαροπλαστική τον σαγήνευε. Οι σπουδές του σε αυτήν ήταν μονόδρομος. Γεννήθηκε για να γίνει ένας από τους πιο καταξιωμένους pastry chef στην Ελλάδα. 

 

gluka

 

gluka

 

Όση ώρα κάναμε την συνέντευξη μας διέκοπταν συνεχώς οι πελάτες που έμπαιναν, «Νιώθω χαρούμενος που προσφέρω στον κόσμο γλυκά, γλυκά που τον κάνουν να αλλάξει την συμπεριφορά του προς το καλύτερο», λέει.

 

g

 

 

gl

 

 

gluka

Μια από τις πελάτισσες ζήτησε παγωτό. Της επισήμανε πως είναι φτιαγμένο από γάλα πρόβιο. «Το φέρνουμε από στάνη, είναι δικό μας. Ποντάρουμε στα αγνά υλικά γιατί θέλουμε να προσδώσουμε στον κόσμο μια διαφορετική εμπειρία γεύσης».

 

gala

 

gluka

 

gluka

 

gluka

 

gluka

 

gluka

 

gluka

 

gluka

 

gluka

 

 

gluka

 

gluka

 

Πληροφορίες: 

  • Emmanuel patisserie
  • 213- 0335533
  • Περικλέους 11, Μαρούσι

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...