Δευτέρα
22 Ιουλίου 2024

Gajah: Ένα κρυμμένο ασιατικό νησί σε ένα bar restaurant

Ευ ζην

Είστε στην πόλη και θέλετε να κάνετε απόδραση το βράδυ σε ένα νησί εξωτικό για φαγητό;

Η πρόταση του lykavitos.gr είναι το Gajah το οποίο βρίσκεται στο πάρκο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα μυστικό νησί κρυμμένο στην πόλη.

Το Gajah έχει μια μαγευτική και εξωτική ατμόσφαιρα, με καταπράσινους φοίνικες και τον χαλαρωτικό ήχο του τρεχούμενου νερού από τους τεχνητούς καταρράκτες και λίμνες. Το σκηνικό τονίζεται από τα πανύψηλα τοτέμ και αγάλματα από άγρια ζώα , ενώ τα γήινα ξύλινα καταστρώματα και τα έπιπλα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε ένα μακρινό νησί, μακριά από το ταραχώδες τοπίο της Αθήνας. 

«Ο χώρος μας είναι ένα ταξίδι στην Πολυνησία, μπορείτε να δοκιμάσετε ασιατική κουζίνα και κοκτέιλ.

Το Gajah είναι μια όαση στην πόλη, μια όαση ξεγνοιασιάς και αποτελεί μια πολύ καλή απόδραση από την καθημερινότητα και από τη βουή της πόλης, λέει χαρακτηριστικά στο lykavitos.gr ο Παναγιώτης Μπινιχάκης ο οποίος είναι υπεύθυνος προσωπικού στο bar restaurant Gajah the secret island. 

 

 

bar

 

bar

 

bar

 

bar

 

bar

 

bar

 

bar

 

bar

 

bar

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

10 συμβουλές για υγιή καρδιά και μακροζωία

«Είναι πλέον αναμφισβήτητο επιστημονικά και τεκμηριωμένο βιβλιογραφικά ότι το γήρας και ιδιαίτερα η καρδιαγγειακή γήρανση προκύπτει ως αποτέλεσμα μιας πολύπλοκης αλληλεπίδρασης γεν...

Ρομποτική χειρουργική για διαφραγματοκήλη και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Η διαφραγματοκήλη αποτελεί μία διαφορετική μορφή κήλης λόγω της ανατομικής της εντόπισης. Η διόρθωσή της, ιδίως επί σύνθετων περιπτώσεων, μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Η ρο...

Φόρτωση άρθρων...