Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Μπρατσολιάς επιμελείται το μενού στο Wyndham Poseidon Loutraki

Ευ ζην

Ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Μπρατσολιάς επιμελείται τα πιάτα του εστιατορίου του ξενοδοχείου Wyndham Poseidon Loutraki. Κάθε πιάτο του είναι ιδιαίτερο και μυρίζει Μεσόγειο και ελληνική παράδοση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σεφ είναι μέλος του acropolis chef club Attica

Επιμελείται το μενού του ξενοδοχείου Wyndham Poseidon Loutraki
Επιμελείται το μενού του ξενοδοχείου Wyndham Poseidon Loutraki

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Ο ίδιος μιλώντας στο lykavitos.gr υπογραμμίζει «Είμαι πολύ χαρούμενος που άνθρωποι από την Αθήνα, από την Πάτρα, το Λουτράκι έρχονται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Wyndham Poseidon loutraki για να γευτούν πιάτα από το μενού που έχω επιμεληθεί.

Κυρίαρχο στοιχείο είναι η ελληνική παράδοση και οι μεσογειακές γεύσεις». Στην συνέχεια αναφέρεται στις διεθνείς διακρίσεις του, απατώντας σε ερώτηση του lykavitos.gr

Τόνος τατακι με μάνγκο και σουσάμι, βασιλικό και μυρωδικά
Τόνος τατακι με μάνγκο και σουσάμι, βασιλικό και μυρωδικά

 

Έχεις ανακηρυχθεί chef της χρονιάς 2021 και value and quality από τον Διεθνή οργανισμό Greek taste beyond borders και τον οργανισμό Ambassador for the global gastronomy, ήταν μια διάκριση που την περίμενες, που αντικατοπτρίζει τις γνώσεις σου, τις ικανότητες σου και τους κόπους σου;

«Τους κόπους μου σίγουρα, οι ικανότητες εξελίσσονται καθώς και οι γνώσεις. Είναι τιμή μου που με επέλεξαν και ευχαριστώ τον οργανισμό, σίγουρα μου δίνει ώθηση για πολλά ακόμα πράγματα στο μέλλον».

Quinoa με ντρεσινκ εσπεριδοειδών, λαχανικά φρεσκοκομμένα, σαρδέλα μαριναρισμένη με ginger και σπαράγγια σωτέ
Quinoa με ντρέσινκ εσπεριδοειδών, λαχανικά φρεσκοκομμένα, σαρδέλα μαριναρισμένη με ginger και σπαράγγια σωτέ

 

Στο Wyndham Poseidon Loutraki

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με το Wyndham Poseidon Loutraki. Φέτος πέρα από το μενού μου θα κάνουμε και φεστιβάλ με πολλά γνωστά ονόματα όπως των Ζουγανέλη, Κορκολή, Μαραβέγια κ.α

Blinis με αρωματισμένη μους γιαουρτιού, καπνιστό σολομό και sauce πορτοκαλιού
Blinis με αρωματισμένη μους γιαουρτιού, καπνιστό σολομό και sauce πορτοκαλιού

 

Επίσης είναι ωραίος χώρος για γάμους και για συνέδρια και όλα αυτά με φαγητό ιδιαίτερο δίπλα από το μόλο, νομίζει κανείς ότι βρίσκεται κάπου μαγικά…και είναι μαγικά».

Μανούρι παναρισμενο με φυστίκι Αιγινης και μυρωδικά, μαρμελάδα τομάτας με παλαιωμένο ρούμι, ακουμπισμένο σε φύλλο κρούστας
Μανούρι παναρισμένο με φυστίκι Αιγίνης και μυρωδικά, μαρμελάδα τομάτας με παλαιωμένο ρούμι, ακουμπισμένο σε φύλλο κρούστας
Quinoa, πλιγούρι, εσπεριδοειδή, καπνιστή πέστροφα, υφές λαχανικών και spicy shriracha
Quinoa, πλιγούρι, εσπεριδοειδή, καπνιστή πέστροφα, υφές λαχανικών και spicy shriracha

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...