Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Το Juju Summer ήρθε για να αλλάξει τις καλοκαιρινές σας βραδιές

Από την Παρασκευή 17 Ιουνίου το Juju Summer άνοιξε τις πόρτες του στην ταράτσα του Divani Caravel και προσφέρει γευστικά πιάτα, εξαιρετικά cocktails και μία υπέροχη, πανοραμική θέα, συνοδευόμενα από lounge μουσική, την οποία επιμελείται DJ.

Συνδυάζοντας κινηματογραφικό design με κορυφαία γαστρονομική εμπειρία, το Juju Summer θα γίνει το νέο αγαπημένο στέκι στην πόλη. Το νέο Juju Summer βρίσκεται δίπλα στο Thea Pool Restaurant και την πισίνα του ξενοδοχείου, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία για ολοήμερη διασκέδαση στην καρδιά της πόλης. Κολυμπήστε και χαλαρώστε στην Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα και στην συνέχεια απολαύστε ένα απαράμιλλο γαστρονομικό ταξίδι, εμπνευσμένο από την 7η Τέχνη.

Τα πιάτα, τέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, σας ταξιδεύουν ανάμεσα σε παραδοσιακές γεύσεις και αναμνήσεις, με μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο. Το μενού ξεπερνά τον ορισμό της υψηλής γαστρονομίας, αναδεικνύοντας αγαπημένες και γνώριμες γεύσεις με δημιουργικές, σουρεαλιστικές ανατροπές, απόλυτα εναρμονισμένες με την ιδέα του JuJu Summer.

Από τα πιο εντυπωσιακά πιάτα του μενού είναι η σαλάτα Guido, με αχλάδι, γκοργκοντζόλα και macadamia, τα bao buns είτε με χοιρινό είτε με αστακό και το Burger «8 ½» εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία.

Συμπληρώνοντας μοναδικά το μενού, η συλλογή κρασιών προσφέρει μια εξίσου ενδιαφέρουσα προσέγγιση, παρέχοντας μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά ελληνικά και διεθνή κρασιά, τα οποία αναδεικνύουν περαιτέρω την εμπειρία σας. Επιπλέον, το μπαρ σερβίρει επώνυμα κοκτέιλ εμπνευσμένα από τη θρυλική ταινία «8 1/2» του Φεντερίκο Φελίνι.

Και επειδή juju σημαίνει «μάγια για ευδαιμονία», είναι βέβαιο πως είτε πάτε για ένα κοκτέιλ μετά τη δουλειά, είτε για ένα ταξίδι γεύσεων, το Juju summer κυριολεκτικά θα σας μαγέψει!

Juju

Σχετικά με τον Όμιλο Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από 7 πολυτελή ξενοδοχεία υψηλών παροχών και ανέσεων στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα), και πρωταγωνιστεί στον ελληνικό και διεθνή τουρισμό λειτουργώντας περισσότερα από 60 χρόνια. Παραμένοντας σταθερός στις αρχές και τα ιδανικά της ελληνικής φιλοξενίας, ο Όμιλος διαρκώς ανανεώνει και βελτιώνει την εμπειρία των πελατών του. Τα ξενοδοχεία Διβάνη συνεχώς ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται, ενώ δημιουργούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες εναρμονίζοντας τις παροχές τους με τις εξατομικευμένες ανάγκες των επισκεπτών, καθώς και τις νέες τάσεις της διεθνούς αγοράς.

Ο Όμιλος Διβάνη συμμετέχει με όλα τα ξενοδοχεία του στο GHA DISCOVERY, το μεγαλύτερο πρόγραμμα πιστότητας στον κόσμο για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, προσφέροντας μοναδικά προνόμια και εμπειρίες στα μέλη του, σε πάνω από 85 χώρες. Στα βασικά οφέλη του Divani DISCOVERY περιλαμβάνονται ένα νέο νόμισμα ψηφιακών ανταμοιβών, με το οποίο τα μέλη μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν DISCOVERY Dollars (D$) αλλά και να επωφελούνται αποκλειστικών προνομίων από την στιγμή της εγγραφής τους πολύ εύκολα, είτε διαμένουν στα ξενοδοχεία είτε όχι. Φέτος, το πρόγραμμα GHA DISCOVERY διακρίθηκε στα Freddie Awards ως το καλύτερο ανερχόμενο πρόγραμμα πιστότητας ξενοδοχείων σε Ευρώπη / Αφρική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρευνα: Κατά 6,2 χρόνια αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως την τελευταία 30ετία - Ο παράγοντας Covid-19

Κατά 6,2 χρόνια αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής από το 1990, καθώς αντιμετωπίστηκαν κύριες αιτίες θανάτου, όπως η διάρροια, οι λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού, τα εγκεφαλικά επει...

Φόρτωση άρθρων...