Κυριακή
14 Ιουλίου 2024

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς κάλεσε την Κηφισιά-Εκάλη-Νέα Ερυθραία να πει το «ΝΑΙ» στην ιδρυτική εκδήλωση της δημοτικής του παράταξης

Περισσότεροι από 2000 Δημότες έδωσαν το παρών και είπαν «ΝΑΙ» στις προτάσεις του συνδυασμού

Σε μια εκδήλωση με παλμό και ζωντάνια χάρη στην παρουσία πλήθους δημοτών στο «Θεοξένια» στο Κεφαλάρι, ο Βασίλης Ξυπολυτάς αποκάλυψε χθες το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού με τον οποίο θα διεκδικήσει τη Δημαρχία σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Με όνομα της υπερκομματικής δημοτικής παράταξης της οποίας ηγείται το «ΝΑΙ», ο Β. Ξυπολυτάς κάλεσε τους συγκεντρωμένους πολίτες να πουν με τη σειρά τους «ΝΑΙ» στις ιδρυτικές αρχές του συνδυασμού με έναν ευφάνταστο αλλά και σύγχρονο τρόπο: κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, πέρα από την παραδοσιακή υπογραφή του καταστατικού, οι δημότες είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν με το κινητό τους τηλέφωνο, «σκανάροντας» το QRCode που εμφανιζόταν σε γιγαντοοθόνη, το οποίο τους κατηύθυνε σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο της ιστοσελίδας του συνδυασμού. Ταυτόχρονα, ο Β. Ξυπολυτάς εξηγούσε τους στόχους που θέτουν ο ίδιος και η παράταξή του για τον Δήμο Κηφισιάς-Εκάλης-Νέας Ερυθραίας, ζητώντας από τους περίπου 2000 συγκεντρωμένους δημότες να «εγκρίνουν» δια βοής την ίδρυση του συνδυασμού και των επιδιώξεών του.

 

dimos

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, και μέσα σε ένα κλίμα πανηγυρικό οι πολίτες είπαν «ΝΑΙ» σε έναν καθαρό, φωτεινό, ασφαλή Δήμο, με λιγότερο κυκλοφοριακό, που απορροφά κρατικά κονδύλια. Είπαν «ΝΑΙ» στις προτάσεις του Β. Ξυπολυτά, που στοχεύουν στην αποκατάσταση της αίγλης του Δήμου, στην ανάπτυξη και την πρωτοπορία. 

Όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς-Εκάλης-Νέας Ερυθραίας, Β. Ξυπολυτάς μετά το πέρας της εκδήλωσης: «Νιώθω συγκλονισμένος με την ανταπόκριση του κόσμου, που πραγματικά διψά, όπως και εμείς, για μια επόμενη ημέρα στον Δήμο που θα μας κάνει όλους υπερήφανους. Επιλέξαμε συνειδητά το «ΝΑΙ» ως όνομα της δημοτικής μας παράταξης, γιατί στέλνει ένα μήνυμα θετικό και ενωτικό. Ξεκινάμε με όραμα να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε, αφού όλοι οι δημότες βιώνουμε τα ίδια προβλήματα, έχουμε τις ίδιες ανησυχίες για την πόλη μας. Για αυτό ζήτησα από τους πολίτες να ψηφίσουν τις ιδρυτικές μας αρχές. Πρόθεσή μας είναι να ακούμε και να δίνουμε λύσεις. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά, τεχνοκρατικά, με δομημένο πρόγραμμα και έχοντας πάντοτε τις πόρτες μας ανοιχτές».

 

dimos

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Β. Ξυπολυτάς μοίρασε σε όλους τους παρευρισκόμενους γλαστράκια με μικρά φυτά, δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για την προοπτική του Δήμου να «ανθίσει», αλλά και κλείνοντας το μάτι στην κίνηση που είχε κάνει πριν από 18 χρόνια, όταν, πρωτοεισερχόμενος στην τοπική αυτοδιοίκηση είχε μοιράσει σπόρους για καλή τύχη.
 

 

 

dimos

 

 

dimos

 

dimos

 

 

dim

 

dimos

 

 

dimos

 

dimos

 

dimos

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Εχει όπλο θα με σκοτώσει»: Το τελευταίο τηλεφώνημα της 36χρονης λίγο πριν δολοφονηθεί

Η γυναίκα κάλεσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να ζητήσει βοήθεια, ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «διέκοψε την κλήση χωρίς να δώσει στοιχεία επικοινωνίας».

Φόρτωση άρθρων...