Παρασκευή
20 Μαρτίου 2026

Παναθηναϊκός: Ο Τάκης Φύσσας νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ

Χρέη τρίτου αντιπροέδρου ανέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “πρασίνων”, έχοντας πλέον διπλό ρόλο στην ομάδα

Αθλητισμός

Τη μετατροπή του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από επταμελές, σε οκταμελές και την είσοδο του Τάκη Φύσσα -και- στο συμβούλιο της ομάδας αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γ’ αντιπροέδρου, επικύρωσε η Γενική Συνέλευση των μετόχων του ποδοσφαιρικού “τριφυλλιού”, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (08.08.2025).

Στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό την προεδρία του Γιάννη Αλαφούζου (που κατέχει και τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου), υπήρχαν δύο αντιπρόεδροι:

Ο Α’ αντιπρόεδρος Γιάννης Παναγιωτίδης και η Β’ αντιπρόεδρος κυρία Αθηνά Μπαλωμένου. Τα υπόλοιπα μέλη ήταν ο Σπύρος Βλάχος, ο Γιώργος Μαθιόπουλος, η κυρία Άννα Λουμίδη κι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βρανόπουλος, ως εκπρόσωπος του Α.Ο. στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ, που προβλέπεται απ’ το καταστατικό.

Πλέον το ΔΣ έγινε οκταμελές με την προσθήκη του Τάκη Φύσσα, ο οποίος θα μπορεί να εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό στις διεθνείς αθλητικές αρχές και ομοσπονδίες, αλλά και στα συμβούλια ΕΠΟ και Super League.

Ο Τάκης Φύσσας διατηρεί και το ρόλο που είχε ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και πρέσβης του συλλόγου, όπως υπογραμμίζει και η ανακοίνωση των «πράσινων».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Instant Win: Η νέα εμπειρία διασκέδασης βρίσκεται στα καταστήματα Allwyn και μοιράζει στη στιγμή έως 500 ευρώ σε χιλιάδες τυχερούς

Αναβαθμισμένες εμπειρίες ψυχαγωγίας, καινοτομίες και πολλές εκπλήξεις φέρνει η Allwyn στα καταστήματα του δικτύου της, με το Instant Win να αποτελεί την πρώτη από τις συναρπαστικές...

Φόρτωση άρθρων...