Το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Περιστέρι για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της περιφερειακής έδρας Περιστερίου του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Στις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων τόνισε μεταξύ άλλων:
«Είναι μία θετική εμπειρία που αξίζουμε να τη γιορτάσουμε όλοι μαζί και νομίζω η καλύτερη απόδειξη ότι το έργο, το δύσκολο έργο της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης προωθείται με πείσμα και με επιμονή και πάντα με εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.
Διότι η αμφισβήτηση της εμπιστοσύνης στη δικαιοσύνη μπορεί πολύ εύκολα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον να γίνει μία αυτοεκπληρούμενη προφητεία στο μυαλό των πολιτών. Για αυτό και οφείλουμε να προωθούμε το έργο μας με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα έτσι ώστε ο ίδιος ο πολίτης να αντιληφθεί σύντομα τα αποτελέσματα αυτών των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών».
Πρόκειται για ένα από τα τέσσερα περιφερειακά πρωτοδικεία που δημιουργούνται τα οποία θα εκδικάζουν διαφορές έως 250.000 ευρώ, με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη εκδίκαση των υποθέσεων.
Χαρδαλιάς από Μαρκόπουλο: Στόχος μας μια Αττική που σέβεται τον πολίτη και επενδύει στο μέλλον του
«Ναι» της Οικονομικής Επιτροπής στην τροπολογία Γ. Αυτιά για φθηνό ρεύμα
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις