Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Survivor: Από “αδέρφια”… εχθροί – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Media

Νέες ισορροπίες και στρατηγικές επικρατούν από το βράδυ της Κυριακής στο Survivor 2024, όταν το παιχνίδι γύρισε σελίδα και οι ομάδες των Μαχητών και των Διασήμων έπαψαν να υπάρχουν και δημιουργήθηκαν δύο νέες ομάδες, οι Κόκκινοι και οι Μπλε.

Οι παίκτες καλούνται να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, δεν είναι καθόλου όμως εύκολο, αφού από αντίπαλοι που ήταν μέχρι πρότινος καλούνται να συμβιώσουν και να αγωνιστούν για το καλό της ομάδας τους.

Μετά τις αλλαγές και τις απανωτές ήττες οι μέρες στην καλύβα των Μπλε κυλούν πολύ δύσκολα με τον Σταμάτη να βρίσκεται στο στόχαστρο και βλέπει πια στη Χρύσα “τον χειρότερο εχθρό του”, εκείνη που μέχρι πρότινος ήταν η “μικρή του αδερφή”.

 

 

 

Κόκκινοι και Μπλε συμμετείχαν σε ένα ακόμη αγώνισμα της εβδομάδας και πάλεψαν για τη δεύτερη ασυλία.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι επικρατώντας των Μπλε με 12-10, τους οποίους και έστειλαν σε ένα ακόμη Συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

 

Survivor 2024: Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Με τους Κόκκινους θεατές και τους Μπλε σε δύσκολη θέση, δεν έλειψαν οι εντάσεις από το Συμβούλιο του νησιού, με τους παίκτες να γκρινιάζουν για τις νέες συνήθειες των ομάδων.

Οι Μπλε “μίλησαν” με την αρνητική τους ψήφο και από την κάλπη βγήκε το όνομα της Χρύσας, η οποία είναι και η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Σχολιάζοντας την απόφαση των συμπαικτών τους η Χρύσα ανέφερε πως ήταν κάτι που περίμενε, αναφέροντας πως έχει απομυθοποιήσει τη μονομαχία, καθώς όπως είπε, “είναι μια διαδικασία που πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς να παραμείνεις στο παιχνίδι”.

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις (15/06/2024)

Οι τρεις αγώνες με τους οποίους συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Euro 2024, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδό...

Φόρτωση άρθρων...