Δευτέρα
27 Μαΐου 2024

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης – Φωτογραφίες με όπλα «ανέβαζαν» στα κοινωνικά δίκτυα

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού ενός 15χρονου μαθητή από συμμαθητές του στο Ίλιον. Σήμερα δύο ανήλικοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Συνολικά έχουν οδηγηθεί στη φυλακή πέντε ανήλικοι για την υπόθεση.

Αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, που θα αφορούν σε αγόρια και κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έξι εντάλματα συνολικά, τα τέσσερα αφορούν σε κορίτσια και τα δύο σε αγόρια. Ο ένας εκ των δύο αυτών ανηλίκων, φέρεται να είναι ο πιο σκληρός της παρέας. Πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη διαφύγει στο εξωτερικό, πιθανότατα στην Αλβανία.

Οι πρώτοι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι το περασμένο Σάββατο και ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος.

Ακόμα, εξετάζεται ο ρόλος των τεσσάρων κοριτσιών στην υπόθεση. Πρόκειται για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κορίτσια διακινούσαν τα βίντεο στο σχολείο και γι’ αυτό, στην περίπτωση που εκδοθούν εντάλματα, αυτά ενδέχεται να αφορούν στην κατηγορία της διακίνησης πορνογραφικού υλικού.

Οι ανήλικοι τραβούσαν φωτογραφίες με όπλα και ναρκωτικά και δεν δίσταζαν να τα αναρτούν στα κοινωνικά δίκτυα για να κάνουν «φιγούρα» στους υπόλοιπους συμμαθητές τους.

Οι ανήλικοι προσπαθούσαν να «χτίσουν» το προφίλ τους ως άγρια μέλη συμμορίας. Τα κινητά τηλέφωνα όλων των εμπλεκομένων στην φρικτή υπόθεση βρίσκονται άλλωστε στα χέρια των αστυνομικών στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια.

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποτάμια δρόμοι στο Παγκράτι

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι στην Πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, αρκετό είναι το νερό που τρέχει στους δρόμους. Πιθανότατα έσπασε κάποι...

Φόρτωση άρθρων...