Τετάρτη
01 Δεκεμβρίου 2021

Αυτός ο αξιολάτρευτος σκύλος περιμένει κάθε μέρα για να αγκαλιάσει τον ταχυδρόμο (videos)

Viral

Κι όμως, ο σκυλάκος Μους, ένα αξιαγάπητο Golden Retriever, έχει αναπτύξει μια σπάνια σχέση με τον ταχυδρόμο της περιοχής του και κάθε ημέρα τον περιμένει πώς και πώς στην αυλή του σπιτιού του.

Εδώ και έναν χρόνο, ο ίδιος ταχυδρόμος περνά καθημερινά από την συγκεκριμένη γειτονιά στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, αφήνοντας γράμματα και δέματα στα σπίτια.

Όμως, η στάση στο σπίτι των Gruszynski είναι σίγουρη, είτε έχει κάτι γι’ αυτούς είτε όχι.

Ο ταχυδρόμος σταμάτησε μια φορά με το βαν του μπροστά από τον φράκτη και είδε τον Μους να κουνά χαρωπά και με ανυπομονησία την ουρά του.

Η συμπάθεια ήταν αμοιβαία και από τότε, έγινε η αγαπημένη του συνήθεια.

 

 

 Η Meghan Gruszynski, «μαμά» του Μους άρχισε να τραβά βίντεο κάθε φορά που ερχόταν ο ταχυδρόμος, ανεβάζοντάς τα στο Instagram που έχει φτιάξει ειδικά για τον Μους.

 

 Κάθε φορά, είτε βρέχει είτε χιονίζει ο Μους τρέχει να αγκαλιάσει τον ταχυδρόμο με τα μπροστινά του πόδια και να δεχτεί τα χάδια του.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρέθηκε ο πιο καυτός «καυτός Δίας» στον Γαλαξία

Ο πιο καυτός «καυτός Δίας» στον Γαλαξία εντοπίστηκε από αστρονόμους. Οι επιστήμονες με τον όρο «καυτός Δίας» περιγράφουν Τους πλανήτες αερίου με μέγεθος παρόμοιο ή και μεγαλύτερο α...

Αυτό είναι το πρώτο ρομπότ λογοτέχνης

Το πρώτο ανδροειδές με καλλιτεχνική φύση είναι η Ai-Da και μπορεί να φτιάχνει έργα τέχνης αλλά και να γράφει ποιήματα. Ο Άινταν Μέλερ στον οποίο ανήκουν δύο από τις πιο γνωστές ...