Κυριακή
23 Ιουνίου 2024

Test : Διαλέξτε μια πόρτα και δείτε τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας

 

Ποια από όλες αυτές τις Πόρτες  σε έλκει; Τι θα ήθελες να βλέπεις ανοίγοντας την πόρτα της ζωής σου; Είσαι ενθουσιώδης ή εσωστρεφής; Λειτουργείς καλύτερα όταν είσαι με άλλους ή είναι η μοναξιά αυτή που γεμίζει τις μπαταρίες σου; Δεν υπάρχει καλή ή κακή επιλογή. Υπάρχει μόνο αυτή που εξυπηρετεί καλύτερα το δικό σου Σχέδιο πάνω στη Γη. Ό,τι και να επιλέξεις κάτι έχει να σε μάθει για τον εαυτό σου. Διάλεξε το μονοπάτι σου:

pick a path

Πόρτα 1
Το ανοιχτό μονοπάτι

Είναι ένα μονοπάτι που βγάζει σε ανοιχτούς ορίζοντες. Αγαπάς την ελευθερία σου και είναι αδιαπραγμάτευτο το να την έχεις στη ζωή σου. Γενικά, χρειάζεσαι χρόνο και χώρο για να μπορείς να κάνεις τα πράγματα όπως σου αρέσει και λειτουργούν καλύτερα για εσένα.Πιο πολύ από όλα, σου αρέσει να χαράζεις το δικό σου μονοπάτι και να το εξερευνάς στον δικό σου χρόνο.Αυτό που δεν αντέχεις είναι κάποιος να σε πιέζει ψυχικά αλλά και χρονικά. Είσαι αρκετά ανεξάρτητος, χωρίς όμως να είσαι αδιάφορος προς τους άλλους.

Μέσα σου πιστεύεις ότι έχουμε απεριόριστες δυνατότητες και πιθανότητες εξέλιξης και μόνο αν είμαστε ελεύθεροι μπορούμε να τις ανακαλύψουμε και να τις εκμεταλλευθούμε.Ενώ έχεις συγκεκριμένες απόψεις για τη ζωή σου, δεν σου αρέσουν καθόλου οι αντιπαραθέσεις. Γι’ αυτό και συχνά επιλέγεις να αντιδράσεις κάπως παθητικά σε μια αντιπαράθεση παρά να τσακωθείς. Άλλωστε, επικεντρώνεις τόσο πολύ στη ζωή και την εξέλιξη σου που δεν προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή των άλλων με κολπάκια.

Πόρτα 2
Το μοναχικό μονοπάτι

Μπορεί να είναι μοναχικό όμως είναι ένα συναρπαστικό μονοπάτι. Στην πραγματικότητα είσαι ένας κλειστός άνθρωπος. Σου αρέσει να κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου και συνήθως δεν μοιράζεσαι όσα ζεις ή αισθάνεσαι με πολλούς.Αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να ταξιδέψει μόνος, για παράδειγμα, και να το ευχαριστηθεί, θα ήσουν εσύ. Θέλεις να περπατάς μόνος στο μονοπάτι σου. Δεν είναι ότι δεν έχεις ανάγκη τους άλλους ή ότι δεν τους αγαπάς. Είναι ότι χρειάζεσαι χρόνο και ηρεμία για να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις και πού σε πηγαίνει ο δρόμος σου. Μόλις φτάσεις στον προορισμό σου μοιράζεσαι με ευχαρίστηση τις εμπειρίες σου και τη ζωή σου.

Είσαι ένας αυθεντικός άνθρωπος. Αυτό που δείχνεις αυτό και είσαι. Επίσης, είσαι αρκετά διορατικός. Γι’ αυτό και χρειάζεσαι απομόνωση, ώστε να σε… ακούσεις λίγο καλύτερα.Βλέπεις τον κόσμο και τις καταστάσεις με έναν δικό σου τρόπο και οι άλλοι το εκτιμούν αυτό. Ίσως γιατί τους δίνεις μια νέα οπτική για τη ζωή. Ίσως γιατί μαζί σου ανοίγουν οι ορίζοντες τους.Ζώντας όπως θέλεις έχεις μεγάλη κατανόηση για τους άλλους. και αυτό συμβαίνει γιατί έχεις κατανοήσει, και τελικά, αγαπήσει πολύ - κυρίως- τον εαυτό σου.

Πόρτα 3
Το χαρούμενο μονοπάτι

Το μονοπάτι σου είναι γεμάτο χρώματα. Είσαι ένας άνθρωπος που δεν αγαπάει τη μοναξιά. Ό,τι ζεις θέλεις να το μοιράζεσαι με τους ανθρώπους γύρω σου. Απολαμβάνεις να είσαι μέρος ενός συνόλου χωρίς να σκέφτεσαι ότι ενδεχομένως να χάνεις την επαφή με τα δικά σου θέλω.Η αλήθεια είναι ότι δεν σε ενδιαφέρει τόσο ο προορισμός όσο το ταξίδι. Είσαι πάντα περίεργος να μιλήσεις, να ακούσεις, να μοιραστείς, να μάθεις κι άλλα. Πιστεύεις ότι έτσι μπορείς να εμπειραθείς κάτι παραπάνω. Γι΄ αυτό τον λόγο σου αρέσει να ξεκινάς συζητήσεις και να ρωτάς όσο πιο πολλά μπορείς.

Είσαι ένας αρκετά πνευματώδης άνθρωπος. Πάντα είσαι έτοιμος να πεις κάτι αστείο για να γελάσουν οι άλλοι. Αυτό το μονοπάτι είναι γεμάτο μοίρασμα και επαφή. Μόνο φρόντισε να κρατάς και λίγο χρόνο για να γνωρίσεις τον εαυτό σου όπως πραγματικά είναι και όχι μέσα από τα μάτια των άλλων.

Πόρτα 4
Το συναρπαστικό μονοπάτι

Το μονοπάτι σου είναι γεμάτο συγκινήσεις.Θέλεις να κινείσαι πάντα μπροστά ενώ σε μαγεύει το άγνωστο χωρίς να σκέφτεσαι το κόστος. Πολλές φορές απλά πηγαίνεις εκεί που θέλεις χωρίς να σκέφτεσαι κάτι άλλο. Λες ας φτάσω εκεί κι αν υπάρξουν συνέπειες θα τις αντιμετωπίσω αργότερα. Συχνά είσαι περισσότερο ριψοκίνδυνος από όσο θα έπρεπε αλλά λατρεύεις αυτή την πλευρά της ζωής και του χαρακτήρα σου.

Το αγαπημένο σου χόμπι είναι να σπας τους κανόνες. Αυτό σε κάνει κάπως απρόσεκτο ή και επιπόλαιο, αλλά ποτέ βαρετό. Όσο πιο απρόβλεπτο είναι το μονοπάτι σου, τόσο πιο πολύ θέλεις να το περπατήσεις. Αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό για κάποιους άλλους όχι όμως και για εσένα. Δεν ησυχάζεις αν δεν εξερευνήσεις όσο περισσότερο μπορείς. Είσαι παρορμητικός και αγαπάς πολύ την περιπέτεια. Η ζωή είναι μικρή για να είναι βαρετή, λες και το πιστεύεις απόλυτα.

Πόρτα 5
Το ξεκάθαρο μονοπάτι

Είσαι ένας ήρεμος άνθρωπος και εσωτερικά και στην ουσία σου. Τα έχεις βρει τόσο καλά με τον εαυτό σου που σχεδόν σε ενοχλεί το να μπαίνουν άλλοι στον δρόμο σου.Στα μάτια σου ο δρόμος σου, η ζωή σου και ο σκοπός σου είναι απόλυτα ξεκάθαρος και εξαιρετικά ευχάριστος.
Περπατώντας το μονοπάτι σου ξέρεις ακριβώς σε τι πας να μπλεχτείς και τι πρόκειται να ζήσεις, γι’ αυτό και το απολαμβάνεις.

Το κύριο χαρακτηριστικό σου είναι ότι συχνά διαλέγεις το πιο εύκολο μονοπάτι και τον δρόμο με την ελάχιστη αντίσταση. Πιστεύεις ότι η ζωή μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη από μόνη της για να την κάνεις ακόμα πιο δύσκολη με τις επιλογές σου. Είσαι γνωστός για τη συνέπεια και τη σταθερότητα σου. Είσαι ένας βράχος αγάπης, υποστήριξης και συνέπειας χωρίς αυτό να σου είναι βάρος. Αυτός είναι ο τρόπος σου να ζεις και να δείχνεις την αγάπη σου στους ανθρώπους σου, οι οποίοι εύκολα ανταποδίδουν όσα τους προσφέρει η ύπαρξη σου.

Πόρτα 6
Το ζεν μονοπάτι

Το μονοπάτι σου είναι γεμάτο από εσωτερική ηρεμία.Αγαπάς τη μοναξιά με τον πιο δημιουργικό τρόπο που θα μπορούσες. Μπορείς να περάσεις αρκετό χρόνο μόνος σου χωρίς να αισθανθείς μοναξιά ούτε για ένα λεπτό. Πολύ συχνά η απομόνωση είναι αναζωογονητική για εσένα. Η μεγαλύτερη πρόκληση για εσένα είναι όταν σε κατακλύζουν τα συναισθήματα. Δεν μπορείς τις υπερβολικές αντιδράσεις ούτε σε εσένα ούτε στους άλλους.

Είσαι ένας άνθρωπος που αναζητά την ουσία σε ό,τι κάνει και στη ζωή του γενικότερα. Αυτό όμως δεν σε κρατάει μακριά από τη δράση. Ζεις τη ζωή σου με χαρά και απολαμβάνοντας τη δράση απλά χρειάζεσαι πολύ χώρο και χρόνο και για σκέψη ή περίσκεψη. Μπορεί να μην σου αρέσει η πολυκοσμία όμως λατρεύεις τους ανθρώπους. Εκτιμάς τους ανθρώπους με ουσία και απολαμβάνεις τις βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Φεγγάρι της Φράουλας»: Τι σηματοδοτεί και τι σημαίνει για το ζώδιό σας η Πανσέληνος στις 22 Ιουνίου

Αυτή η Πανσέληνος  προαναγγέλλει την αλλαγή  και υπόσχεται μεγάλες νίκες όταν συνοδεύονται με μεγάλη αφοσίωση. Εάν προχωρήσετε με την αποδοχή και την ευθύνη, θα ζήσετε και τις αντα...

Φόρτωση άρθρων...