Δευτέρα
24 Ιουνίου 2024

Μάθετε τα πάντα για την Πανσέληνο του Μαΐου και πως θα επηρεάσει το ζώδιό σας

Η Πανσέληνος στις 23 Μαΐου, γνωστή ως Flower Moon ,που συμβαίνει στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει κύματα περιπέτειας, διασκέδασης και παιχνιδιού στη ζωή μας.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23 Μαΐου, φέρνει κύματα περιπέτειας, διασκέδασης και παιχνιδιού! Σπάνια έχουμε Πανσέληνο που μας ενθαρρύνει να αναζητούμε τη χαρά, να μην παίρνουμε τα πράγματα τόσο σοβαρά και να θυμόμαστε ότι η ζωή είναι μια πλούσια εμπειρία γεμάτη με κάθε είδους συναισθήματα..Καθώς οι μέρες μεγαλώνουν και περιμένουμε με ανυπομονησία την ενέργεια του καλοκαιριού, τα αστέρια ευθυγραμμίζονται με αισιόδοξο και επεκτατικό τρόπο. Η πανσέληνος του Μαΐου, γνωστή ως Flower Moon,(Λουλουδένιο Φεγγάρι) θα ανατείλει την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, στις 9:53 π.μ. EST. Πιστή στο όνομά της, η Πανσέληνος συμπίπτει με την κορύφωση της άνοιξης όταν τα λουλούδια είναι σε πλήρη άνθιση.

Κάθε μήνα  κατά τη φάση της Πανσελήνου, μας ζητείται να καθίσουμε με την πληρότητα των συναισθημάτων μας, να σκεφτούμε το ταξίδι μέχρι τώρα και να ακούσουμε οποιοδήποτε μήνυμα προσπαθεί να μας πει η διαίσθησή μας. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αποσυρθείτε προς τα μέσα και να φροντίσετε τις πνευματικές και συναισθηματικές σας ανάγκες καθώς η Πανσέληνος ανοίγει την καρδιά σας για θεραπεία.

Κάτω από την Πανσέληνο στον Τοξότη, είναι πιθανό να μας είναι πιο εύκολο να υιοθετήσουμε μια νοοτροπία αφθονίας και να νιώθουμε αισιόδοξοι για το μέλλον. Όπου προηγουμένως μπορεί να είχαμε δει κλειστές πόρτες ή οδοφράγματα, αυτή η Πανσέληνος φωτίζει ένα δρόμο, επιτρέποντάς μας να δούμε μια νέα πορεία προς τα εμπρός. Ο Τοξότης, που κυβερνάται από τον Δία, είναι γνωστός για το περιπετειώδες πνεύμα του, την αναζήτηση της γνώσης και την επιθυμία του για αλήθεια.  Τώρα είναι η ώρα για βαθύ προβληματισμό και προσωπική ανάπτυξη. Είναι ένα μήνυμα ότι ορισμένες από τις φιλοσοφίες και τις πεποιθήσεις μας μπορεί να χρειάζονται επανεξέταση.

full moon

Για να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου, η ευγνωμοσύνη θα είναι το κλειδί μας. Όσο περισσότερο εστιάζουμε σε όλα τα δώρα και την αφθονία γύρω μας, όσο περισσότερο μπορούμε να γιορτάσουμε εκεί που φτάσαμε μέχρι σήμερα και όσο νιώθουμε ειρηνικά με την τρέχουσα κατάστασή μας, τόσο περισσότερα οφέλη θα αισθανόμαστε από αυτή την Πανσέληνο. Χρησιμοποιήστε αυτήν την Πανσέληνο ως υπενθύμισή  για να αναζητήσετε τη χαρά, να γιορτάσετε όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε καλά και να φέρετε λίγη περιπέτεια και παιχνίδι στη ζωή σας.

Το να δοκιμάζετε νέα πράγματα, να συναντάτε φίλους που σας κάνουν να νιώθετε καλά, να κάνετε κάτι που πυροδοτεί τα πάθη σας ή απλώς να θυμάστε ότι η ζωή δεν είναι μόνο σκληρή δουλειά είναι μερικοί υπέροχοι τρόποι για να συντονιστείτε με αυτήν την ενέργεια. Μερικές φορές, μπορεί να νιώθουμε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να νιώθουμε παραγωγικοί ή ότι κάνουμε τη διαφορά. Αλλά μερικές φορές, η καλύτερη διαφορά που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας και στις ζωές των άλλων είναι να είμαστε μέσα στη χαρά μας και να αναζητούμε τη χαρά παντού. Βάλτε την ευχαρίστηση και τη χαρά στην πρόθεσή σας και δείτε πώς αυτό βοηθάει να αλλάξουν τα πράγματα.

Αυτή η Πανσέληνος μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε.Ίσως υπάρχει κάτι στη ζωή σας που σας κάνει να νιώθετε σαν μωρό που μόλις κάνει τα πρώτα του βήματα. Ίσως υπάρχει μια κατάσταση όπου αισθάνεστε ότι ψαχουλεύετε, αβέβαιοι για το αν πηγαίνετε πραγματικά στη σωστή κατεύθυνση. Μας ενθαρρύνει να βρούμε τη γενναιότητα και το θάρρος μας να κάνουμε αυτά τα βήματα, να δοκιμάσουμε κάτι νέο και να αμφισβητήσουμε αυτό που πιστεύουμε για τον εαυτό μας.

flower moon

Τι να περιμένετε από την Πανσέληνο του Μαΐου στον Τοξότη
Η πανσέληνος αυτού του μήνα στον Τοξότη έχει να ρίξει φως σε σημεία της ζωής μας που χρειάζονται προσοχή και φροντίδα. Με το φεγγάρι στον Τοξότη, είναι η τέλεια στιγμή να αναθεωρήσετε τις πεποιθήσεις , να συνδεθείτε με την εσωτερική σας φωνή και να αρχίσετε να ζείτε με περισσότερη αυθεντικότητα και αλήθεια.  Η Πανσέληνος του Μαΐου προσφέρει σε όλους μας μια αναβάθμιση εάν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το άλμα. Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι μια ευκαιρία έρχεται στο δρόμο μας ή ίσως κάτι από το παρελθόν μας φτάνει τελικά σε ένα σημείο κορύφωσης. Υπάρχει κάποια Συμπαντική τύχη με το μέρος μας, στέλνοντας σήματα για να μεγεθύνουμε τις προθέσεις μας.

Η αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης-Δίας θα τονώσει τη διαίσθησή σας
Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στον Τοξότη, θα εμφανιστεί μια τεταμένη αντίθεση με τους ευεργετικούς πλανήτες Αφροδίτη και Δία. Κανονικά, όταν αυτοί οι τρεις πλανήτες ενώνονται σε μια θετική ευθυγράμμιση, σας βοηθούν να αγκαλιάσετε την αφθονία με ευκολία. Ωστόσο, με το φεγγάρι, που κυβερνά τα συναισθήματά μας, να έρχεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Δία, τα αστέρια μας λένε να αφήσουμε τις παλιές μας προσκολλήσεις για να δημιουργήσουμε χώρο για το νέο. Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για να υλοποιήσουμε στόχους που έχουμε βάλει ή να επιτρέψουμε στα όνειρά μας να ωριμάσουν και να εξελιχθούν. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η διέλευση θα ενισχύσει τη διαίσθησή , επιτρέποντας στις πληροφορίες από τον εσωτερικό μας κόσμο να ρέουν ελεύθερα. Αντί να αναζητάτε εξωτερική επικύρωση για τις πράξεις σας, ψάξτε εσωτερικά για να βρείτε την αλήθεια σας.

Η Σελήνη και ο Πλούτωνας φέρνουν στο φως κρυμμένα μυστικά
Η Πανσέληνος και ο Πλούτωνας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους γι αυτό  ετοιμαστείτε για κάποιο σοβαρό βάθος και ένταση στους τομείς της ζωής που έχετε αποφύγει. Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της καταστροφής και της αναγέννησης, ρίχνει φως στους φόβους που θα προτιμούσαμε να κρατήσουμε κρυφούς. Αυτός ο κοσμικός συνδυασμός έχει να κάνει με το να φέρει στην επιφάνεια αυτά τα θαμμένα μυστικά και τα καταπιεσμένα συναισθήματα, κάνοντάς μας να τα αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο. Να περιμένετε να αντιμετωπίσετε μερικές άβολες αλήθειες. Είναι μια ισχυρή στιγμή για βαθιά συναισθηματική ενδοσκόπηση και μεγάλη προσωπική ανάπτυξη. Χρησιμοποιήστε τη φωτεινή ενέργεια της Πανσελήνου για να αναλογιστείτε ποιο είναι αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πλέον και αφήστε το να φύγει. Αγκαλιάστε αυτή τη στιγμή για συναισθηματική ανανέωση, ώστε να βγείτε πιο δυνατοί.

Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας προσφέρουν Υπερβατική Συναισθηματική Διαύγεια
Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου του Μαΐου στον Τοξότη, ο Ποσειδώνας και η σελήνη θα απαντήσουν σε μερικές από τις βαθύτερες ερωτήσεις της ψυχής μας. Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ονείρων, της διαίσθησης και των μυστικών,  ενισχύει τη σύνδεσή σας με την πνευματική σφαίρα, αλλά μπορεί επίσης να θολώσει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που νόμιζες ότι ήταν πραγματικό είναι στην πραγματικότητα  μια φαντασίωση. Η Πανσέληνος αυτού του μήνα κάνει αυτές τις φαντασιώσεις να φαίνονται πιο απτές από ποτέ — αλλά είναι σημαντικό να μην παραπλανηθείτε .

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ονείρων, δραστηριοποιείται κάτω από αυτήν την Πανσέληνο, δίνοντάς μας ένα κύμα υποστήριξης όταν πρόκειται να κάνουμε τα δικά μας όνειρα πραγματικότητα.  Ο Ποσειδώνας είναι επίσης ένας πολύ δημιουργικός πλανήτης, επομένως θα υποστηριχθούν ιδιαίτερα δημιουργικά έργα. Μπορεί επίσης να νιώθουμε ένα κύμα δημιουργικής ενέργειας, που μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε και να αισθανόμαστε διαφορετικά για τον κόσμο γύρω μας.Κάθε φορά που η ενέργεια του Ποσειδώνα είναι ισχυρή, είναι συνήθως ο τρόπος του Σύμπαντος να μας υπενθυμίζει να εμπιστευόμαστε τα ένστικτά μας και να  ακούμε τη διαίσθησή μας.Ο Ποσειδώνας θα μας καθοδηγήσει να φέρουμε κάτι στο τέλοςτου και οι θετικές ενέργειες της Πανσελήνου θα είναι η διαβεβαίωσή μας ότι μια νέα πόρτα θα ανοίξει.

zodia

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια  από την Λουλουδένια Πανσέληνο:

ΚΡΙΟΣ
Ετοιμαστείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εξερευνήσετε το άγνωστο, Κριέ! Μπορεί να αισθάνεστε αναζωογονημένοι κι έτοιμοι  να αλλάξετε τη ρουτίνα σας και να προχωρήσετε σε νέες κατευθύνσεις. Άλλοι μπορεί να αποφασίσουν να επικεντρωθούν σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων ή σε διεθνείς επιχειρήσεις , ή μπορεί να δείτε ευκαιρίες για ανάπτυξη τώρα. Η διανοητική περιέργεια πρωτοπορεί αυτή την εβδομάδα, επειδή ο ήλιος εισέρχεται στον τρίτο οίκο επικοινωνίας και κοινωνικών αλληλεπιδράσεων . 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσετε χρήματα αυτή την εβδομάδα.  H πανσέληνος στον Τοξότη θα σας θυμίσει επίσης τo πραγματικό νόημα της ζωής και σας εμπνέει να πάτε σε μια αυθόρμητη περιπέτεια. Οι σχέσεις σας μπορεί να περάσουν από κάποια κύματα . Αλλά το να είστε ευάλωτος και να σας βλέπουν  στην πιο αυθεντική σας εκδοχή , θα σας φέρει τελικά πιο κοντά με τους άλλους . Περνώντας πάνω από τον ένατο οίκο της περιπέτειας και των συστημάτων πεποιθήσεων, η πανσέληνος του Μαΐου σας προτρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μετρήσετε τις ευλογίες σας και, το πιο σημαντικό, να σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει . Κι η όμορφη σύνοδος Δία-Αφροδίτης  φέρνει επέκταση   στην αντίληψή σας για την αφθονία και τη δημιουργικότητα. 
Αναλογιστείτε σε αυτήν την Πανσέληνο: Πώς οι πρόσφατες εμπειρίες σας άλλαξαν τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας; Πώς έχει συμβάλει αυτό στην αίσθηση του εαυτού σας;

ΤΑΥΡΟΣ
Ώρα να ρίξεις μια ματιά στις σχέσεις σου, Ταύρε. Αν νιώθετε ανικανοποίητοι,  θα μπορούσατε να μιλήσετε ή αντ' αυτού να αποφασίσετε να χωρίσετε τους δρόμους σας Η πανσέληνος του Μαΐου θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει οικονομικά θέματα, όπου  ευνοούνται τα περιουσιακά στοιχεία και οι επενδύσεις. Είστε έτοιμοι για ένα ανοιξιάτικο πέταγμα;  Προετοιμαστείτε για μια περίοδο ενδοσκόπησης και πνευματικής εξέλιξης, Ταύρε.Η Πανσέληνος του Μαΐου σας καλεί να παρατηρήσετε και να σκεφτείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα και γύρω σας.

Αναδεικνύοντας τον όγδοο οίκο , η Πανσέληνος δίνει έμφαση σε όλα, από τις προσωπικές και οικονομικές επενδύσεις έως τις ενεργειακές σας ανταλλαγές. Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα ανάδρομο στον τομέα της σταδιοδρομίας σας μπορεί να σας παρακινήσει να επαναπροσδιορίσετε την επαγγελματική σας τροχιά, ίσως απροσδόκητα. Ευτυχώς, με την υποστήριξη του Δία και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, είστε μαγνήτης για αφθονία με όλη τη σημασία της λέξης.
Αναλογιστείτε σε αυτήν την Πανσέληνο: Είναι οι επενδύσεις σας σε ευθυγράμμιση με τις επιθυμίες και τις αξίες σας; Σας εκπληρώνει πραγματικά η επιτυχία σας;.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια στις σχέσεις σας, Δίδυμε.  Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να «σε φέρει πιο κοντά» και να επιτρέψει περισσότερη  συνεργασία και ευτυχία. Η μετακόμιση, ο αρραβώνας ή ακόμα και ο γάμος θα μπορούσαν να είναι θέματα ώριμα για συζήτηση στις σχέσεις σας . Εάν όμως δεν είστε ευθυγραμμισμένοι με την ενέργεια της Πανσελήνου , είναι πιθανό να αποφασίσετε ότι είναι ώρα να χωρίσετε.

Καθώς η Πανσέληνος του Μαΐου στον Τοξότη  ρίχνει φως στον  έβδομο οίκο των συμφωνιών, των συμβιβασμών  και των σημαντικών σχέσεων, δίνει έμφαση στο κλείσιμο ενός πλήρους κύκλου και σε μια περίοδο προβληματισμού που συμβαίνει στις σχέσεις σας . Το φεγγάρι θα κάνει επίσης ένα ενδυναμωτικό εξάγωνο προς τον Πλούτωνα ανάδρομο, υπογραμμίζοντας τις αλλαγές στα συστήματα πεποιθήσεων σας, ειδικά όταν πρόκειται για αυτές τις σχέσεις. 
Αναλογιστείτε σε αυτήν την Πανσέληνο: Πώς αυτές οι πρόσφατες αλλαγές στις σχέσεις σας έχουν επηρεάσει την προσωπική σας αντίληψη; Ποιο σύστημα πεποιθήσεων είστε έτοιμοι να αποχωριστείτε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παραγωγικότητα είναι το όνομα του παιχνιδιού τώρα, Καρκίνε! Με αυτήν την Πανσέληνο μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι πιο απασχολημένος από ποτέ, κάνοντας πολλά έργα και σχέδια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εάν είστε χωρίς δουλειά,  θα μπορούσε να φέρει το βιογραφικό σας στην κορυφή του σωρού, οπότε είναι η κατάλληλη ώρα να ξεκινήσετε να κάνετε αίτηση για δουλειά,  Επίσης είναι η κατάλληλη περίοδος να δώσετε προτεραιότητα στη σωματική σας υγεία 

Επαναξιολογείστε πώς διαχειρίζεστε την καθημερινότητά σας . Με το φεγγάρι να κορυφώνεται στον Τοξότη μέσω του έκτου οίκου της υγείας και της δέουσας επιμέλειας της, η Πανσέληνος σας προτρέπει να σκεφτείτε τα πάντα, από τις συνήθειές σας έως τις δομές που έχετε χτίσει γύρω από την καθημερινή σας ζωή. Ενώ είστε σε αρμονία με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Υδροχόο, αποκτάτε ταυτόχρονα επίγνωση των συναισθηματικών και σωματικών αλλαγών που έχετε βιώσει ως αποτέλεσμα της ρουτίνας σας. 
Αναλογιστείτε σε αυτήν την Πανσέληνο :Ποιες αλλαγές μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας; Πώς μπορείτε να στηριχτείτε γι αυτήν τη διαδικασία;

ΛΕΩΝ
Το να ζεις τη στιγμή είναι το μόνο που έχει σημασία για σένα τώρα Λέων. Ο ρομαντισμός, τα ραντεβού και το φλερτ θα μπορούσαν να είναι όλα ιδιαίτερα ευχάριστα τώρα . Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει ανεξάρτητα από το αν είστε μόνος ή σε σχέση .Αν είστε έτοιμοι να γνωρίσετε κάποιον νέο σύντροφο, ήρθε η ώρα να κάνετε κινήσεις και να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω. Αν είστε ήδη δεσμευμένος,χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να αναζωπυρώσετε τη σπίθα της σχέσης σας.

Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, να εμπνευστείτε ή να επιδείξετε τη δουλειά σας εάν είστε δημιουργικοί. Προετοιμαστείτε για ένα κύμα ορμής και έμπνευσης, Λέων. Με την πανσέληνο να ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο της αγάπης, των έργων πάθους και της αυτοέκφρασης, αυτή είναι η πρώτη στιγμή για να λάμψετε στη σφαίρα της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού. Τι κάνει την καρδιά σας να "τραγουδάει"; Τέλος ο Δίας θα καθίσει με την Αφροδίτη στην κορυφή του χάρτη σας, μεγεθύνοντας τη γοητεία σας ενώ θα σας φέρει ευοίωνες ευκαιρίες.
Αναλογιστείτε σε αυτήν την Πανσέληνο: Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το κύμα ενέργειας στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή; Τι μπορείτε να κάνετε για να αναδείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η συναισθηματική σταθερότητα και η ασφάλεια είναι τα σημαντικά θέματα σας αυτή την εποχή, Παρθένε. Με αυτήν την Πανσέληνο  μπορεί επίσης να σκεφτείτε αρκετά το παρελθόν σας,τις ρίζες σας και τις παραδόσεις σας. Μια σημαντική αλλαγή στην οικογενειακή ζωή, το σπίτι ή την οικογένειά σας μπορεί επίσης να εμφανιστεί. Αυτό μπορεί να είναι  και μια επιθυμία να μετακομίσετε, να ανακαινίσετε ή να διακοσμήσετε .

Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε  την αντίληψή σας για την ασφάλεια και τη σταθερότητα .Η Πανσέληνος του Μαΐου δίνει έμφαση στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας, όλα αυτά σε αρμονία με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον έκτο οίκο της καθημερινής ρουτίνα σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία για εσάς να εμπλουτίσετε τον χώρο διαβίωσης και τις πρακτικές ευεξίας σας .   
Αναλογιστείτε σε αυτήν την Πανσέληνο: Ποια βήματα μπορείτε να κάνετε για να ενσωματώσετε νέα συστήματα σοφίας και πεποιθήσεων στην καθημερινότητά σας;

full moon 3

ΖΥΓΟΣ
Η ζωή ανεβάζει τους ρυθμούς, Ζυγέ! Πιθανότατα θα νιώθετε ιδιαίτερη περιέργια, κοινωνικοί και πρόθυμοι να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας .Ένα σημαντικό συμβόλαιο θα μπορούσε επίσης να επικυρωθεί  και τα ταξίδια θα μπορούσαν να σας ενθουσιάσουν .Ανοίξτε το μυαλό σας και διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, Ζυγέ. Η πανσέληνος του Μάη στον Τοξότη είναι ένας ακόμη  λόγος για να το κάνετε, δεδομένου ότι θα ενεργοποιήσει τον τρίτο οίκο επικοινωνίας, τις διαδικασίες σκέψης και το άμεσο περιβάλλον σας.Τα συστήματα πεποιθήσεών σας μπορεί  να κάνουν αδιέξοδους κύκλους, ενώ άλλοι από εσάς αποφασίζουν να κάνουν ένα άλμα αλλαγής.

Το εξάγωνο της Πανσελήνου προς τον Πλούτωνα ανάδρομο θα μπορούσε επίσης να σας παρουσιάσει νέα αντίληψη για την προσέγγισή σας στην αγάπη, τον ρομαντισμό και την αυτοέκφραση.  Ο Δία με  την Αφροδίτη στον Ταύρο θα μπορούσε να φέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη μέσω στενών συνεργασιών ή και επενδύσεων. 
Αναλογιστείτε σε αυτήν την Πανσέληνο : Πώς έχει εξελιχθεί η νοοτροπία σας τους τελευταίους έξι μήνες, ειδικά  στην ερωτική σας ζωή και την έκφραση του εαυτού σας;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εστίαση θα είναι στα οικονομικά, Σκορπιέ. Τα χρήματα θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο μυαλό σας καθώς σχεδιάζετε τα πράγματα τώρα για τους επόμενους μήνες . Μια αύξηση ή μια νέα προσφορά εργασίας  θα μπορούσε επίσης να παρουσιαστεί. Κάποιοι μπορεί επίσης να αφήσουν μια δουλειά ή μια ροή εισοδήματος για να ακολουθήσουν μια νέα. Αν ξοδεύετε πολλά σε διάφορα υπάρχοντα, προσέξτε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς.Καθώς το φεγγάρι κορυφώνεται στον φιλοσοφικό Τοξότη, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών, των αξιών και της προσωπικής σταθερότητας.

Λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά συμβαίνουν όταν ο Δίας κάθεται με την Αφροδίτη στον Ταύρο στον τομέα των σχέσεών σας, τονίζοντας τα πάντα γύρω από τους σημαντικούς σας ανθρώπους μέχρι την αξία των σχέσεων σας. Αυτό είναι απίστευτα ευοίωνο για ευεργετικές συνεργασίες ,Ήρθε η ώρα να πάρεις πίσω τη δύναμή σου, Σκορπιέ.Επιπλέον, η Πανσέληνος θα φέρει επίγνωση σε όλα όσα συμβαίνουν στο βασίλειο του σπιτιού και της οικογένειας και πώς αυτό έχει επηρεάσει τη συναισθηματική σας σταθερότητα. 
Αναλογιστείτε σε αυτήν την Πανσέληνο : Πώς έχουν συμβάλει οι σχέσεις σας στο αίσθημα ασφάλειας σας; Τι θα ενίσχυε περαιτέρω τα προσωπικά σας θεμέλια;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα νιώσεις ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, Τοξότη! Ένας σημαντικός προσωπικός ή επαγγελματικός στόχος τον οποίο χτίζετε εδώ και καιρό θα μπορούσε τώρα να συμβεί . Θα ενθουσιαστείτε ιδιαίτερα με αυτό ,Ακόμα βεβαιωθείτε  ότι διεκδικείτε τον εαυτό σας και την κυριαρχία σας, ώστε όλοι να ξέρουν τι θέλετε και πώς θα θέλατε να προχωρήσετε.
Σε αυτήν την πανσέληνο Τοξότη, έχει το όνομά σας,  αφιερώστε λίγο χρόνο για να μετρήσετε τις ευλογίες σας και σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε προχωρήσει  τους τελευταίους έξι μήνες.

Μια στιγμή διαύγειας φτάνει καθώς το φεγγάρι κορυφώνεται στο ζώδιό σας, ειδικά όταν εξετάζετε τα θεμέλια του τρόπου ζωής σας και της καθημερινής σας ρουτίνας. Όλα αυτά χάρη σε μια σύνοδο μεταξύ του Δία και της Αφροδίτης που φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση. Επιπλέον, η Πανσέληνος θα σχηματίσει ένα ενδυναμωτικό εξάγωνο προς τον Πλούτωνα ανάδρομο, φέρνοντας στο προσκήνιο μεταμορφωτικές ιδέες και σημαντικές συζητήσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν την προοπτική σας για τα πράγματα.
Αναλογιστείτε σε αυτήν την Πανσέληνο: Ποιες είναι οι νέες προσωπικές εσωτερικές "αποκαλύψεις" σας; Πώς μπορούν να ενσωματωθούν στη ζωή σας για μεγαλύτερη ισορροπία και αρμονία;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάντε ένα βήμα πίσω και αξιολογήστε τη ζωή και τα σχέδιά σας τώρα, Αιγόκερε. Μπορεί να νιώσετε μια επιθυμία να ξεκουραστείτε, να ανανεωθείτε ή να αναρρώσετε γύρω από την Πανσέληνο αυτού του μήνα. Το να πιέζετε πολύ δυνατά τις καταστάσεις τώρα θα μπορούσε να σας εξαντλήσει  έτσι το να βρειτε χρόνο για διαλογισμό, υπνάκο και θεραπεία είναι πρωταρχικής σημασίας. Επίσης θα νιώσετε λίγο αναστατωμένοι από  όνειρα, τραύματα ή κάτι από το παρελθόν. Η συνεργασία με έναν θεραπευτή  θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε τελικά την επούλωση του παρελθόντος και την εσωτερική σας ειρήνη.

Σε περιμένει μια αναγέννηση, Αιγόκερε. Περνώντας πάνω από τον 12ο οίκο των μυστικών και των ασυνείδητων μοτίβων, η Πανσέληνος του Μαΐου στον Τοξότη φέρνει συναισθηματική διαύγεια σε όλα, από τη θεραπευτική σας διαδικασία μέχρι τη ζωή σας στα παρασκήνια. Η Πανσέληνος θα σχηματίσει ταυτόχρονα ένα εξάγωνο προς τον Πλούτωνα ανάδρομο, ρίχνοντας φως σε ό,τι μεταμορφώνεται και αναγεννάται στον τομέα των οικονομικών, της προσωπικής σταθερότητας και των συστημάτων αξιών σας. Το πιο σημαντικό,η σύνοδος Δία-Αφροδίτης θα ενεργοποιήσει τον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της έκφρασης του εαυτού σας τροφοδοτώντας  εναν πλήρης κύκλο στα πραγματα που βιώνετε αυτή τη στιγμή. Είτε πρόκειται για ένα νέο καλλιτεχνικό εγχείρημα είτε για ένα μυστικό rebrand στην επιχείρησή σας, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. 
Αναλογιστείτε σε αυτήν την Πανσέληνο: Σε τι  οδηγήστε διαισθητικά αυτή τη στιγμή; Πώς μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εσωτερικό σας κόσμο;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ήρθε η ώρα να κοινωνικοποιηθείτε, Υδροχόε! Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να συμμετάσχετε σε νέες ομάδες και να ασχοληθείτε ενεργά με έναν σκοπό στον οποίο πιστεύετε. Υπάρχει επίσης άφθονη διασκέδαση, μπορεί να παρευρεθείτε σε εκδηλώσεις, να επεκτείνετε το κύκλο γνωριμιών  σας ή ακόμα και να πετύχετε σε διαδικτυακές γνωριμίες εάν είστε ελεύθεροι.  Ζητήστε χάρες από άτομα που γνωρίζετε — μπορεί τώρα να σας χορηγηθούν.

Η πανσέληνος στον Τοξότη αγγίζει τα θέματα της ομάδας και της ατομικής ελευθερίας σας , ενώ ο Δίας κάθεται δίπλα στην Αφροδίτη στον Ταύρο, μέσω του τέταρτου οίκου που αφορά θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και των προσωπικών θεμελίων. Δεδομένου του εξάγωνου της σελήνης προς τον Πλούτωνα ανάδρομο στο ζώδιό σας, μπορεί να νιώθετε ότι η συνεχιζόμενη μεταμόρφωση και η κάθαρση που συνέβη στην προσωπική σας ζωή συμβάλλουν τώρα στη θεμελίωση των στόχων, των ονείρων σας και της αίσθησης του ανήκειν στον κόσμο.  Το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι επίσης πιθανό να ενισχύσει τη συνολική αίσθηση ασφάλειας. 
Αναλογιστείτε σε αυτήν την Πανσέληνο: Πώς έχουν επηρεάσει οι αλλαγές στην προσωπική σας ζωή τις κοινωνικές σας γνωριμίες; Τι νιώθετε άνετα να μοιράζεστε με την ομάδα σας;

ΙΧΘΥΕΣ
Το δυναμικό για επαγγελματική ανάπτυξη είναι εδώ, Ιχθύ! Μπορεί να λάβετε έπαινο, επιτυχία ή αναγνώριση για δουλειά για την οποία χτίζετε για έξι μήνες ή περισσότερο . Μια νέα προσφορά εργασίας, προαγωγή ή βραβείο μπορεί τώρα να σας γεμίσει περηφάνια. Ωστόσο, εάν δεν είστε στη σωστή δουλειά ή κλάδο,μπορεί να το συνειδητοποιήσετε γρήγορα και να χρειαστεί να στραφείτε σε μια νέα κατεύθυνση.

Η φήμη σας βρίσκεται κάτω από το φως της Πανσελήνου του Μαΐου, Ιχθύ. Ενεργοποιώντας τον 10ο οίκο της εξουσίας, της καριέρας και του πεπρωμένου σας στον κόσμο, η Πανσέληνος σας προτρέπει να δείξετε  προς τα έξω τα πάντα, από τα πρόσφατα επιτεύγματα έως τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα  με το εξάγωνο της σελήνης προς τον Πλούτωνα ανάδρομο στον 12ο οίκο των ασυνείδητων προτύπων σας, καθώς τελικά καθαρίζετε και απελευθερώνετε αναστολές και φόβους, ειδικά αυτούς που περιβάλλουν την εικόνα σας προς τα έξω. Επιπλέον, με τον Δία σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέσω του τρίτου οίκου που αφορά την επικοινωνίας σας, σας παρουσιάζεται μια νέα προοπτική και διορατικότητα που έχει τεράστια αξία. 
Αναλογιστείτε σε αυτήν την Πανσέληνο: Πώς σας δυνάμωσαν οι πρόσφατες μεταμορφώσεις σας; Είστε σίγουροι για τις δυνάμεις σας πειθούς;

moon

Το κλειδί αυτής της Πανσελήνου
Ευγνωμοσύνη. Ευγνωμοσύνη. Ευγνωμοσύνη. Αν θέλετε να απορροφήσετε τις άφθονες δονήσεις αυτής της Πανσελήνου, πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας σε μια  νοοτροπία αφθονίας και ο πιο γρήγορος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι η ευγνωμοσύνη. Με το να είστε ευγνώμονες για όλα όσα έχετε, σας επιτρέπει να ανεβάσετε τους κραδασμούς σας και να δείτε τα πράγματα από μια πιο θετική νοοτροπία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Φεγγάρι της Φράουλας»: Τι σηματοδοτεί και τι σημαίνει για το ζώδιό σας η Πανσέληνος στις 22 Ιουνίου

Αυτή η Πανσέληνος  προαναγγέλλει την αλλαγή  και υπόσχεται μεγάλες νίκες όταν συνοδεύονται με μεγάλη αφοσίωση. Εάν προχωρήσετε με την αποδοχή και την ευθύνη, θα ζήσετε και τις αντα...

Φόρτωση άρθρων...