Κυριακή
23 Ιουνίου 2024

Eurolife FFH: αξία έχει να νιώθουμε ασφαλείς κάθε στιγμή

Προγράμματα αστικής ευθύνης για ευέλικτη προστασία ιδιωτών και επιχειρήσεων

Επιχειρήσεις

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, προσφέροντάς τους προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό, έχει δημιουργήσει έξι ξεχωριστά προγράμματα αστικής ευθύνης για ιδιώτες και επιχειρήσεις, τα οποία απαντούν σε απρόοπτα γεγονότα που ενδέχεται να συμβούν στην καθημερινότητά τους, δημιουργώντας απαιτήσεις από τρίτους. 

Τα προγράμματα ασφάλισης απευθύνονται σε ιδιώτες που επιθυμούν να καλύψουν πιθανές ευθύνες τους ή της οικογένειάς τους προς τρίτους, από συνηθισμένες δραστηριότητες στην καθημερινή τους ζωή. Με τον τρόπο αυτό έχουν τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζονται ότι, τόσο οι ίδιοι όσο και οι αγαπημένοι τους άνθρωποι, θα είναι προστατευμένοι και θα μπορούν να απολαμβάνουν τις δραστηριότητες που τους κάνουν χαρούμενους. Επιπλέον, τα προγράμματα της Eurolife FFH απευθύνονται και σε διαχειριστές πολυκατοικιών, προσφέροντάς τους κάλυψη από περιστατικά σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, όπως για παράδειγμα στο κλιμακοστάσιο, την ταράτσα και τις μετώπες των μπαλκονιών. 

Επιπροσθέτως, τα προγράμματα αστικής ευθύνης της εταιρείας προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων, όπως εμπορικά καταστήματα, γραφεία-ιατρεία, γυμναστήρια-σχολές χορού-εκπαιδευτήρια, καφέ-εστιατόρια-ζαχαροπλαστεία. Έτσι, οι ιδιοκτήτες τους είναι ανά πάσα στιγμή σε θέση να γνωρίζουν ότι οι επιχειρήσεις τους είναι προστατευμένες από απαιτήσεις τρίτων, σε περιπτώσεις απρόοπτων γεγονότων. 

Τα προγράμματα αστικής ευθύνης της Eurolife FFH δίνουν ευελιξία επιλογών, ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρώπων, ενώ προσφέρουν ταυτόχρονα και διευρυμένα όρια κάλυψης. Παράλληλα, μπορούν να αναβαθμιστούν με επιπλέον καλύψεις, όπως λειτουργία ανελκυστήρων, πυρκαγιά, έκρηξη, θραύση σωληνώσεων και βραχυκύκλωμα, πτώση επιγραφών, τροφική δηλητηρίαση και φορτοεκφορτώσεις εμπορευμάτων, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη κάλυψη από απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τη λειτουργία τους. 

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων της με προϊόντα και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Δέσμευση της εταιρείας είναι να επενδύει στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται με συνέπεια στις ανάγκες των ανθρώπων, και να τους ενθαρρύνει ώστε να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

H AEGEAN καλωσορίζει τους επιβάτες της στο νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας δίπλα στις πύλες αναχώρησης

Το νέο Business Lounge της AEGEAN, δίπλα στις πύλες αναχώρησης, με άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα στο διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης, ανοίγει από σήμερα ξανά τις πόρτες...

Η THEON παρουσίασε στη EUROSATORY 2024 οικοσύστημα νέων διασυνδεδεμένων συσκευών A.R.M.E.D. καθώς και νέα ηλεκτρο-οπτικά συστήματα που βασίζονται σε πλατφόρμες

Η THEON INTERNATIONAL PLC (THEON), κορυφαία εταιρία ανάπτυξης και κατασκευής συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης για εφαρμογές άμυνας και ασφάλειας με παγκόσμιο α...

Φόρτωση άρθρων...