Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Τest : Επιλέξτε ένα φτερό Αγγέλου και δείτε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον 

Good Life

Οι Άγγελοι είναι πάντα κοντά μας, κοιτάζουν από πάνω μας και μας προστατεύουν.  
Επικοινωνούν μαζί μας και στέλνουν μικρά σημάδια για να μας ενημερώσουν ότι είναι κοντά και θα είναι πάντα εκεί για να μας αγαπούν και να μας υποστηρίζουν.Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους που έχουν επιλέξει οι Άγγελοι για να επικοινωνήσουν μαζί μας είναι μέσω των φτερών.Μπορούμε να βρούμε ένα φτερό στο σπίτι, στο δρόμο ή όταν κάνουμε πεζοπορία στη φύση. Ένα φτερό είναι πάντα ένα καλό σημάδι. Τα φτερά αγγέλου είναι επίσης μια ένδειξη για μια απάντηση που ψάχναμε ή ένα μήνυμα καθησυχασμού που μας λέει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο ,    

Αυτό το απλό τεστ με τα αγγελικά φτερά σας βοηθά να κατανοήσετε τον σκοπό της ζωής σας και τι σας επιφυλάσσει το μέλλον.  

Κοιτάξτε την εικόνα, επιλέξτε ένα Φτερό Αγγέλου και δείτε τι σημαίνει για εσάς:

pick a feather

Φτερό  1
Η ζωή μπορεί να φαίνεται δύσκολη τώρα, αλλά είναι μέρος ενός ανώτερου θεϊκού σχεδίου. Η ζωή σας είναι σε αναταραχή αυτό τον καιρό, αλλά το χάος στη ζωή σας θα σας επιτρέψει να παρατηρήσετε τη ζωή σας από μια διαφορετική οπτική γωνία. Οι Άγγελοι δραστηριοποιούνται, καθορίζοντας τον δρόμο σας για ένα λαμπρό μέλλον. Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία, και συμπτώσεις δεν υπάρχουν. Αυτό που βιώνετε αυτή τη στιγμή είναι μια σειρά από δοκιμασίες που οι Άγγελοι θέλουν να αντιμετωπίσετε. Μάθετε από αυτό που συμβαίνει και να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Θα το ξεπεράσετε κι αυτό. Μόλις περάσει η καταιγίδα, θα οδηγηθείτε σε μια νέα κατεύθυνση. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να φροντίσετε το σώμα σας και να αναζωογονήσετε τα κύτταρα σας. Σύντομα θα δείτε τον εαυτό σας ως ένα διαφορετικό άτομο με πιο ζωτικές ψυχικές ενέργειες και ένα ζωντανά υγιές σώμα.

Φτερό  2
Είναι πλέον καιρός να προσεγγίσετε τα προβλήματα από μια πιο αισιόδοξη σκοπιά. Θα δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Ίσως ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις είναι λίγο πολύ «συντηρητικός». Προτιμάτε μια συντηρητική προσέγγιση για να αποφύγετε ανεπανόρθωτη ζημιά για εσάς και όλους τους εμπλεκόμενους. Από τη μία πλευρά, αυτός είναι ένας σωστός τρόπος προσέγγισης των προβλημάτων. Αλλά, από την άλλη πλευρά, μια πολύ «επιφυλακτική» στάση σας εμποδίζει να εκφράσετε όλες τις δυνατότητές σας.
Αφήστε τη φαντασία σας να κυλήσει ελεύθερα και σταματήστε να βλέπετε τα πράγματα ασπρόμαυρα.Η ζωή έχει πολλές πτυχές, οπότε δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα ξεκινώντας από μια πιο χαλαρή και αισιόδοξη σκοπιά. Φυσικά, θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να διασφαλίσετε ότι όλα είναι εντάξει, αλλά αυτός είναι ένας ψυχρός τρόπος να βλέπεις τα προβλήματα.Υπάρχει πάντα ένας δεύτερος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα, και αυτός ο τρόπος ονομάζεται τρόπος της καρδιάς.
Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγήσει στην πορεία σας. Επιτρέψτε στο δημιουργικό μέρος του εαυτού σας να ξεπεράσει τη λογική πλευρά σας. Να είστε αισιόδοξοι, δημιουργικοί και εκλεκτικοί όπως ποτέ πριν. Αφήστε την αληθινή σας φύση να βγει στην επιφάνεια και αφήστε τις αλλαγές να έρθουν στη ζωή σας.  

feather test 3

 

Φτερό  3
Είστε πάντα απασχολημένοι με το να φροντίζετε τις ανάγκες όλων των άλλων, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Δεν μπορείτε απλά να ξοδεύετε όλη την ενέργεια σας για να βοηθήσετε τους άλλους. Ξεχνάς ότι υπάρχεις και ΕΣΥ! Και εσείς οι ίδιοι αξίζετε τόση αγάπη, φροντίδα και προσοχή όσο και κάθε άλλο άτομο που βοηθάτε. Βιώνετε μια βαθιά κατάσταση κούρασης επειδή καταβάλλετε υπερβολική προσπάθεια στην προσπάθεια να βοηθήσετε τους άλλους με οποιοδήποτε κόστος. Αν θέλετε να βοηθήσετε τον κόσμο, πρέπει πρώτα να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Ταυτόχρονα, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον που δεν θέλει να τον βοηθήσουν.Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από όλα τα προβλήματα , συμπεριλαμβανομένων και των ανησυχιών σας. Χαλαρώστε λίγο γιατί αν συνεχίσετε να ξοδεύετε όλη σας την ενέργεια για να βοηθάτε τους άλλους, πιθανότατα θα βιώσετε άγχος και εξάντληση. Εάν το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας δεν είναι τόσο ικανοποιητικό όσο περιμένετε, απλώς μειώστε λίγο τις προσδοκίες σας. Μην ασκείτε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας περισσότερο και κάντε μια παύση που σας αξίζει από τον θόρυβο του κόσμου.Βρείτε ένα ωραίο μέρος στη φύση και αρχίστε να περνάτε λίγο χρόνο με την αποκλειστική παρέα του πιο όμορφου και συμπονετικού ατόμου στη γη: ΕΣΑΣ. Θα είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί αφού δώσετε στον εαυτό σας ένα τόσο απαραίτητο διάλειμμα. Ανανεώστε λοιπόν τις ενέργειές σας και ετοιμαστείτε για μια νέα αρχή!

Φτερό  4
Είστε ισχυροί, αλλά έχετε κρύψει τη δύναμή σας κάτω από μια κουβέρτα φόβου αποτυχίας. Μην σκύβετε το κεφάλι σας στον φόβο. Εάν εστιάσετε σε αυτό που αναζητάτε και επιθυμείτε, οι σκέψεις σας θα είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να πετύχετε αυτό που θέλετε στη ζωή. Σκεφτείτε κάτι που θέλατε να κάνετε εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν τολμούσατε να το ολοκληρώσετε. Οραματιστείτε την επιτυχία σας και σκεφτείτε την. Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Κάντε χώρο για τα απροσδόκητα, ακόμα και για τα πιο κοσμικά πράγματα. Εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, σκεφτείτε το θετικά και οραματιστείτε τα θετικά αποτελέσματα που έρχονται στο φως. Ο χρόνος μεταξύ της σκέψης σας και της εμφάνισής του στον φυσικό κόσμο θα είναι γρήγορος! Ένα πιο λαμπρό μέλλον είναι τώρα μόλις λίγα βήματα μπροστά σας!

Φτερό  5
Πρέπει να σταματήσετε να χάνετε χρόνο και ενέργεια κολυμπώντας ενάντια στην παλίρροια. Δεν αισθάνεσαι εξαντλημένος; Υπάρχει ένας Θεϊκός λόγος για όλα όσα συμβαίνουν. Συμπτώσεις δεν υπάρχουν. Σταματήστε να προσπαθείτε να αλλάξετε τα πράγματα με οποιοδήποτε κόστος και ξεκινήστε να ζείτε μια ζωή αποδοχής.Όταν αποδέχεστε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, συνειδητοποιείτε ότι όλα είναι μέρος ενός Θεϊκού σχεδίου αγάπης. Τα εμπόδια και τα προβλήματα είναι μέρος της ζωής όλων, επομένως δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Να περιμένετε ένα θαύμα σύντομα! Έχετε πλέον ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σας. Έχετε προσευχηθεί για βοήθεια και οι προσευχές σας θα ανταποκριθούν.Όσο πιο γρήγορα παραδοθείτε στη φυσική ροή της ζωής, τόσο πιο γρήγορα εκδηλώνονται τα θαύματα στη ζωή σας!

Φτερό  6
Πρόσφατα έχετε υπομείνει πολλά προβλήματα και  δεν ξέρατε τι να κάνετε.  
Όταν οι Άγγελοι έρχονται να σας βοηθήσουν, εκδηλώνονται θαύματα και η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο σε οποιονδήποτε τομέα: δουλειά, αγάπη, σχέσεις, σωματική υγεία και συνέχεια. Καλέστε τους αγγέλους, προσευχηθείτε σε αυτούς. Οι επιθυμίες και τα όνειρά σας εκπληρώνονται αμέσως μόλις συνειδητοποιήσετε τη δύναμη της συνεργασίας με τους Αγγέλους σας. Τίποτα δεν είναι αδύνατο να χειριστούν.Να θυμάστε ότι κάθε φορά που ζητάτε βοήθεια, ένας Άγγελος εκπληρώνει τον σκοπό του. Η άμεση βοήθεια των αγγέλων είναι διαθέσιμη σε εσάς οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Προσκαλέστε λοιπόν  και καλωσορίστε τους Αγγέλους στη ζωή σας!

 Φτερό  7
Είναι καιρός για νέα ξεκινήματα.Βρείτε την εσωτερική δύναμη και το θάρρος να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να αγκαλιάσετε το άγνωστο.Αρχίστε να δίνετε προσοχή στα σημάδια που εμφανίζονται (ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο κατά την οδήγηση, μια εικόνα ή μια διαφήμιση που σας «κεντρίζει» την προσοχή) και αρχίστε να ζείτε και να απολαμβάνετε την παρούσα στιγμή!
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από το να επαναφέρετε όλα τα πράγματα στη ζωή σας που σας έχουν κάνει να υποφέρετε και να χρησιμοποιήσετε τις νέες, πιο φρέσκες ενέργειές σας για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ζωής ή να αναζητήσετε μια νέα αγάπη ή μια νέα και συναρπαστική ευκαιρία εργασίας. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε να μετακομίσετε σε άλλη πόλη ή χώρα. Τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να πραγματοποιήσετε τα πιο βαθιά όνειρα και επιθυμίες σας! Αυτό που έχετε κατακτήσει μέχρι τώρα είναι ένας θησαυρός γνώσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον. Σας αξίζει το καλύτερο, μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από την τελειότητα!
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα 11 σημάδια ότι έχετε Καρμικό Χρέος και πώς να το ξεπληρώσετε (Δείτε αναλυτικά)

Το κάρμα είναι ένας νόμος του σύμπαντος.«Σπέρνεις ό,τι θερίσεις» Είναι μια ολοκλήρωση του κύκλου της αιτίας και του αποτελέσματος ή της σποράς και του θερισμού.Η συμπεριφορά μας, σ...

Φόρτωση άρθρων...