Δευτέρα
10 Αυγούστου 2026

Η απάντηση του Αναστάσιου Καλλιτσάντση σχετικά με τα δημοσιεύματα για την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών

Με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών κατόπιν προσφυγής της νέας διοίκησης της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης δήλωσε τα εξής:

«Θεωρώ πως πρόκειται για εσφαλμένη δικαστική κρίση.  Δεν αξιολογήθηκε η σειρά αποδεικτικών στοιχείων τα οποία υποβάλαμε.

Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει ορθή κρίση στους επόμενους βαθμούς δικαιοδοσίας στους οποίους θα προσφύγω. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι τη διαδικασία και δεν επιθυμώ να σχολιάσω δημόσια το περιεχόμενο της πρωτόδικης απόφασης.

Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη διότι υπηρέτησα το εταιρικό συμφέρον επί τριάντα τέσσερα και πλέον έτη με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, ακόμη δε περισσότερο τα περίπου τρία έτη που είχα την τιμή και την ευθύνη να είμαι επικεφαλής του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, του οποίου είμαι συν-δημιουργός.

Είμαι βέβαιος ότι τόσο τα γεγονότα, όσο και η Δικαιοσύνη θα το επιβεβαιώσουν».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά σε δασική έκταση στην Κόνιτσα

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε δασική έκταση στη θέση «Κλέφτης», στην Κόνιτσα. Κινητοποιήθηκαν 10 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 5ης ΕΜΟΔΕ και 1 ελικόπτερο.

Φωτιά στον Κουβαρά Αττικής – Εκκενώθηκε ο Άγιος Στυλιανός, κάηκαν κτηνοτροφικές μονάδες, ζημιές σε εργοστάσιο (Videos&Photos)

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας στον Κουβαρά Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Άγιος Στυλιανός κοντά σε οικ...

Φόρτωση άρθρων...