Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ο Όμιλος EPSILON NET στη κορυφή της παγκόσμιας τεχνολογικής καινοτομίας!

2 διακρίσεις στα WITSA’s Global Innovation and Tech Excellence Awards

Επιχειρήσεις
Tags: epsilon net

Ο Όμιλος EPSILON NET αναγνωρίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα WITSA’s Global Innovation and Tech Excellence Awards, κατακτώντας δύο σημαντικές διακρίσεις. O διαγωνισμός διοργανώνεται από τον καταξιωμένο διεθνή οργανισμό World Innovation, Technology and Services Alliance (WITSA) και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που διαπρέπουν στον κλάδο Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η φετινή απονομή έλαβε χώρα στο Kuching της Μαλαισίας, την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023.

Στον  Όμιλο της EPSILON NET απονεμήθηκε  το βραβείο με τίτλο "Epsilon Net: Transforming the Workplace into a Tech Haven" στην κατηγορία “Best Place to Work Award (Private Sector)”, αποδεικνύοντας πώς οι τεχνολογικές καινοτομίες  μπορούν να  μεταμορφώσουν την καθημερινή εργασιακή εμπειρία, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ανάπτυξης  στο οποίο η ανθρώπινη προσπάθεια αξιοποιεί στο έπακρο τη δύναμη της τεχνολογίας.

Επιπλέον η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου, κα Βασιλική Αναγνώστου, τιμήθηκε με το βραβείο "Women in Tech Award (Private Sector/NGO)"  για τον ηγετικό ρόλο της και την αφοσίωσή της στην ενδυνάμωση των γυναικών στον χώρο της τεχνολογίας και την προώθηση της ισότητας των φύλων στην παγκόσμια βιομηχανία της Πληροφορικής.

Οι διακρίσεις αυτές αντικατοπτρίζουν για ακόμα μία φορά τον υψηλό βαθμό τεχνολογικής και επιχειρησιακής καινοτομίας που χαρακτηρίζει τον Όμιλο EPSILON NET και αναδεικνύουν την ανθρωποκεντρική του φιλοσοφία. 

Η Βασιλική Αναγνώστου δήλωσε μετά την απονομή των βραβείων:  «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτές τις δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις, λόγω του διεθνούς κύρους των WITSA’s Global Innovation and Tech Excellence Awards στους τομείς της Τεχνολογίας & της Πληροφορικής. Τα βραβεία αποδεικνύουν ότι ο Όμιλός μας συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας και ανθρωποκεντρικής προσέγγισης. Με οδηγό την τεχνολογία και την εταιρική μας φιλοσοφία, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον εργασίας που αναδεικνύει την ανθρώπινη δυναμική και αυτό αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους κατέχουμε την πρώτη θέση στον κλάδο του Business Software στην Ελλάδα. Το βραβείο Women in Tech Award αποτελεί προσωπική τιμή, αλλά κυρίως επιβραβεύει την προσπάθεια συνολικά της Διοικητικής μας Ομάδας για τη δημιουργία και την εξέλιξη ενός δίκαιου για όλους οικοσυστήματος ανάπτυξης. Είναι ιδιαίτερη τιμή να αποτελώ μέλος μιας ομάδας που δεσμεύεται για την προώθηση της ισότητας των φύλων. Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της Διοικητικής Ομάδας, για άλλη μια φορά το καθένα από τα 1200+ στελέχη μας, που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία ΕΤαΕ – Alpha Bank για τη χρηματοδότηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Ταμείου InvestEU

Η Τράπεζα, μέσω των εγγυήσεων του ΕΤαΕ, διευρύνει τη στήριξη προς τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με ιδιαιτέρως ευνοϊκούς όρους, για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων και την κάλ...

Φόρτωση άρθρων...