Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ποδοσφαιρική φιέστα για τον τελικό του Champions League σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι

Επιχειρήσεις

Μια μοναδική βραδιά Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έζησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, στο κατάστημα ΟΠΑΠ της οδού Νάξου 4, στο Γαλάτσι, για να παρακολουθήσουν τον  μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η μονομαχία ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ, μετατράπηκε σε μια ποδοσφαιρική φιέστα, η οποία συνδύασε ιδανικά τη δράση με τη διασκέδαση.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι παρακολούθησαν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη, ενώ μουσική από DJ, γευστικά σνακ και εκπλήξεις μετέτρεψαν το κατάστημα ΟΠΑΠ στον απόλυτο αθλητικό και ψυχαγωγικό προορισμό. Οι πελάτες του καταστήματος ΟΠΑΠ είχαν, μάλιστα, την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση, η οποία ανέδειξε τρεις τυχερούς που κέρδισαν δώρα.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν και το OPAP Store App, η καινοτόμος εφαρμογή που αλλάζει την εμπειρία στα καταστήματα ΟΠΑΠ και το παιχνίδι αποκτά μία νέα διάσταση.

Επιπλέον, οι πελάτες του καταστήματος ΟΠΑΠ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για το Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

Δείτε πώς έζησαν οι φίλαθλοι τον μεγάλο τελικό του Champion League στο κατάστημα ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι:

 

 

opap
Ποδοσφαιρική φιέστα για τον τελικό του Champions League, σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι

 

opap

 

opap
H εφαρμογή OPAP Store App

 

opap
Εκπλήξεις για τους ποδοσφαιρόφιλους

 

opap
Οι νικητές της κλήρωσης

 

opap

 

 

opap
Πέτρος Ταμπακόπουλος, Head of Retail Experience του ΟΠΑΠ, Γιάννης Θεοδοσίου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι, Γιώργος Σαμαράς, Head of Sales του ΟΠΑΠ, Αγάπη Γιαννακάκη, PR Manager του ΟΠΑΠ, Μανώλης Σταυρουλάκης, Public & Media Relations Director του ΟΠΑΠ, Κωνσταντίνος Γκανής, Area Sales Manager του ΟΠΑΠ

 

 

opap

 

opap
Ενημέρωση για το Υπεύθυνο Παιχνίδι

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία ΕΤαΕ – Alpha Bank για τη χρηματοδότηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Ταμείου InvestEU

Η Τράπεζα, μέσω των εγγυήσεων του ΕΤαΕ, διευρύνει τη στήριξη προς τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με ιδιαιτέρως ευνοϊκούς όρους, για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων και την κάλ...

Φόρτωση άρθρων...