Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που χάρισαν στο Survivor - Πόσο κοστίζει;

Με ένα στιλάτο SUV που ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες θα φύγει από το Survivor παίχτης της Κόκκινης Ομάδας

Αυτοκίνητο

Ένα αυτοκίνητο που έχει ξεχωρίσει στην ελληνική αγορά για τη μοντέρνα του εμφάνιση, τις σύγχρονες τεχνολογίες και την ποιότητα κατασκευής του αποτέλεσε το έπαθλο στον πρώτο ατομικό αγώνα του Survivor All Star.

Πρόκειται για ένα Opel Mokka τα κλειδιά του οποίου πέρασαν στα χέρια του Σάκη Κατσούλη, με τον παίχτη της κόκκινης ομάδας να επιλέγει την παρέα του και να ταξιδεύει μαζί της στο διάσημο Coco Bongo της Punta Cana.

Το Opel Mokka που κέρδισε ο Κατσούλης αφορά στη βενζινοκίνητη έκδοση με τον 1.200αρη τούρμπο κινητήρα PureTech ο οποίος στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδίδει 136 ίππους και 230 Nm και συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Το μικρό SUV της Opel επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 9,1 δλ., η τελική ταχύτητα ανέρχεται σε 204 χλμ./ώρα και η μέση κατανάλωση καυσίμου, όπως ανακοινώνει η εταιρεία, ξεκινά από τα 5,2 λτ./100 χλμ.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, το Mokka του παίχτη της κόκκινης ομάδας, φέρει το πακέτο “GS” που χαρίζει ένα δυναμικό λουκ στο SUV, μεταξύ άλλων χάρη στις μαύρες ζάντες αλουμινίου 17” (ελαστικά 215/60 R17), αλλά και τις μαύρες στιλιστικές λεπτομέρειες στη μάσκα, το λογότυπο, τα μαρσπιέ κ.ο.κ.

8

Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφαλείας που συμπεριλαμβάνει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, και πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180°.

Υπενθυμίζεται ότι ο 1,2 PureTech προσφέρεται, επίσης, σε εκδόσεις ισχύος 100 και 130 ίππων, ενώ δεν λείπει και η diesel έκδοση με 1.500αρη κινητήρα 110 ίππων. Εκ των πρωταγωνιστών της γκάμας είναι η ηλεκτρική έκδοση Mokka-e με μοτέρ 136 PS και αυτονομία που αγγίζει τα 340 χλμ., με τη φόρτιση της μπαταρίας να γίνεται εύκολα και γρήγορα χάρη στον ενσωματωμένο φορτιστή ισχύος 11 kW.

y

Το Opel Mokka είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και ξεκινά από τα 25.300 ευρώ, στην έκδοση 1,2 Turbo των 100 PS με το πακέτο εξοπλισμού Edition.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz: Νέα εμφάνιση και ακόμα περισσότερη νοημοσύνη για τις ανανεωμένες EQA & EQB

Οι παραγγελίες για τις ανανεωμένες εκδόσεις των EQA & EQΒ ξεκινούν άμεσα, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες τα μοντέλα αυτά θα βρίσκονται στις Εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων ...

Φόρτωση άρθρων...