Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Ducati Multistrada V4 RS 2024: Η πιο σπορ και εξελιγμένη Multistrada (video)

Η νέα Multistrada V4 RS είναι η τελευταία προσθήκη στην γκάμα που γιορτάζει εφέτος την εικοστή επέτειό της και είναι εξοπλισμένη με τον κινητήρα Desmosedici Stradale, που προέρχεται από τον αντίστοιχο της Panigale V4. (δελτίο τύπου)

Αυτοκίνητο

Στο τέταρτο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς Ducati World Première 2024, η Ducati παρουσιάζει τη νέα Multistrada V4 RS 2024 την πιο σπορ, πιο εξελιγμένη Multistrada που δημιουργήθηκε ποτέ από τον κατασκευαστή με έδρα τη Μπολόνια και παράγεται σε αριθμημένα αντίτυπα. Η νέα  Multistrada V4 RS είναι η τελευταία προσθήκη στην γκάμα που γιορτάζει εφέτος την εικοστή επέτειό της και είναι εξοπλισμένη με τον κινητήρα Desmosedici Stradale, που προέρχεται από τον αντίστοιχο της Panigale V4.

Χάρη στον V4 εξοπλισμένο με δεσμοδρομική τεχνολογία, η Multistrada V4 RS προσφέρει μοναδικές επιδόσεις και κορυφαία οδηγική εμπειρία, διατηρώντας την ισορροπία που ανέκαθεν διέκρινε την οικογένεια Multistrada. Μια εμπειρία που μένει αξέχαστη από τον αδιαμφισβήτητο ήχο του Desmosedici Stradale με ξηρό συμπλέκτη και τελικό  Akrapovič και από την συναρπαστική απόδοση ισχύος. Έντονες συγκινήσεις εγγυάται και το πλαίσιο, χάρη στην ανάρτηση Öhlins, το αλουμινένιο μονό ψαλίδι και τις σφυρήλατες ζάντες.

Οι πιο απαιτητικοί αναβάτες θα εκτιμήσουν τις τεχνικές και στυλιστικές λεπτομέρειες που κάνουν τη Multistrada V4 RS μια μοναδική μοτοσυκλέτα σε προσωπικότητα και ουσία. Το λογότυπο RS, το οποίο γίνεται ουσιαστικό χαρακτηριστικό στοιχείο του μοντέλου, σχεδιάστηκε από το Centro Stile και εμφανίζεται στα διακοσμητικά γραφικά, στο κλειδί και στα γραφικά της οθόνης. Η λεπτή και αεροδυναμική ουρά, σχεδιασμένη αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, ενισχύει περισσότερο τον σπορ προσανατολισμό της.

Η Multistrada V4 RS είναι ένα μοντέλο στο οποίο κάθε εξάρτημα, κάθε λεπτομέρεια - από το πακέτο ηλεκτρονικών με τεχνολογία ραντάρ έως το πολύ ελαφρύ υποπλαίσιο από τιτάνιο - επιλέχθηκε με έναν μόνο στόχο: τη δημιουργία της πιο σπορ μοτοσυκλέτας τουρισμού που έγινε ποτέ. Η πιο συναρπαστική Multistrada που κατασκεύασε ποτέ η Ducati.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...