Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το μεγαλύτερο Smart #3 των 422 ίππων

Μετά το συμπαγές Smart #1 της νέας, ηλεκτρικής εποχής της εταιρείας, στη ΙΑΑ 2023 αποκαλύφθηκε και το μεγαλύτερο σε διαστάσεις Smart #3 με 422 ίππους και αυτονομία 455 χιλιομέτρων

Αυτοκίνητο

Το Smart #3 της μεγάλης γερμανικής έκθεσης -που έχει μεταφερθεί τα τελευταία χρόνια από τη Φρανκφούρτη στο Μόναχο- έχει τις τελικές προδιαγραφές για την ευρωπαϊκή ήπειρο, στην οποία θα αρχίσει να διατίθεται από τις αρχές του 2024 (στο τέλος του 2023 για τη γερμανική αγορά). Μαζί, η εταιρεία παρουσίασε και μια επετειακή του έκδοση για τα 25 χρόνια της.

Το Smart #3 παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες στην Κίνα, μιας και είναι προϊόν της συνεργασίας της Daimler με την Geely. Η πρώτη του έκδοση έχει έναν ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 268 ίππων, αλλά υπάρχει και η έκδοση Smart #3 Brabus που προσφέρει 422 hp με δύο μοτέρ - ένα σε κάθε άξονα.

d

 

Η κορυφαία αυτή έκδοση φέρνει την επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,7 δευτερόλεπτα, σε σχέση με τα 5,8'' της λιγότερο ισχυρής. Η ηλεκτρική αυτονομία των δύο εκδοχών αυτών του Smart #3 είναι 435 και 455 χιλιόμετρα αντίστοιχα, ενώ η μπαταρία του δύναται να φορτίσει με ρυθμό έως και 150 kW. Αυτό σημαίνει φόρτιση σε ποσοστό 10-80% της μπαταρίας σε 30 λεπτά.

Όσο για την ειδική επετειακή έκδοση του #3, η 25th Anniversary Edition βασίζεται φυσικά στην έκδοση Brabus και διαθέτει επιπλέον πανοραμική γυάλινη οροφή, αναβαθμισμένα φώτα LED, κόκκινες λεπτομέρειες στο αμάξωμα και στο εσωτερικό και καθίσματα σε λευκή-μαύρη διχρωμία με ενσωματωμένα προσκέφαλα.

r

Οι εκδόσεις Brabus και 25th Anniversary διαθέτουν τη μεγάλη ψηφιακή οθόνη των 12,8 ιντσών στο ταμπλό, δίπλα στην οθόνη των 9,2'' για τον πίνακα οργάνων και head-up display 10''. Ο εξοπλισμός τους συμπληρώνεται με ηχοσύστημα Beats που περιλαμβάνει 13 ηχεία. Προς το παρόν η Smart δεν έχει ανακοινώσει τον τιμοκατάλογο του δεύτερου, και μεγαλύτερου ηλεκτρικού SUV της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz GLB: Ευρύχωρο και ανανεωμένο compact SUV (photos)

Ανανεωμένη σχεδίαση μπροστινού και πίσω τμήματος - Βελτιωμένος βασικός εξοπλισμός με προβολείς LED High Performance, καθίσματα ανέσεων σε ARTICO/ύφασμα, δερμάτινο τιμόνι και ανεξάρ...

Φόρτωση άρθρων...