Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διανομέων MG : Τι έδειξε ο ετήσιος απολογισμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο MG, που συνδυάστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικτύου Επίσημων Διανομέων & Επισκευαστών MG, με την παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Συγγελίδη, κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024.

Αυτοκίνητο

Στο Συνέδριο συμμετείχαν οι Επίσημοι Διανομείς MG από ολόκληρη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των νέων συνεργατών που έχουν ενταχθεί στο Δίκτυο, καθώς και τα στελέχη της MG του Ομίλου Συγγελίδη.

Έγινε απολογισμός των 3,5 μηνών του 2023 επιχειρηματικής δραστηριότητας της MG στη χώρας μας, ενώ το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων της MG, ενημερώθηκε για τα πλάνα της εταιρείας, καθώς και για τα λανσαρίσματα που θα ακολουθήσουν μέσα στο 2024. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε και η ανάλυση των εμπορικών στόχων της MG για τη νέα χρονιά.

Μετά τον χαιρετισμό του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Συγγελίδη, κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη, το λόγο πήρε για τα περαιτέρω ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Συγγελίδη, κ. Δημήτρης Καββούρης. Η αισιοδοξία για την πορεία των πωλήσεων με την πληρέστατη και πολύ καλά στοχευμένη γκάμα μοντέλων της MG στην Ελληνική αγορά, ήταν διάχυτη και όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν στη συνέχεια ένα δείπνο σε πολύ ωραίο εστιατόριο ξενοδοχείου που είχε θέα σε όλη την Αθήνα.

R

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz: Νέα εμφάνιση και ακόμα περισσότερη νοημοσύνη για τις ανανεωμένες EQA & EQB

Οι παραγγελίες για τις ανανεωμένες εκδόσεις των EQA & EQΒ ξεκινούν άμεσα, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες τα μοντέλα αυτά θα βρίσκονται στις Εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων ...

Φόρτωση άρθρων...