Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Νέα έκδοση για το MINI Cooper S

H MINI λανσάρει μια νέα έκδοση για το Cooper S, με την οποία ενισχύεται ακόμη περισσότερο ο σπορτίφ χαρακτήρας του μοντέλου.

Αυτοκίνητο

Τα αποκλειστικά στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού της Resolute Edition αναδεικνύουν ιδιαίτερα τα τυπικά γνωρίσματα του 3θυρου MINΙ. Από εδώ και στο εξής, η νέα εξωτερική απόχρωση Enigmatic Black θα ενισχύσει τα χαρακτηριστικά του MINI Cooper S στην Resolute Edition.

Η κλασική φιλοσοφία αμαξώματος του MINI Cooper S αποτυπώνεται στην ειδική έκδοση Resolute. Τα τυπικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά MINI, όπως τα πλαίσια των προβολέων, τα πίσω φώτα και η μάσκα, καθώς και οι ειδικές για την έκδοση ρίγες στο καπό, έχουν φινίρισμα Resolute Bronze και περιλαμβάνουν την επιγραφή "RESOLUTE". Η οροφή και τα καλύμματα των καθρεπτών διατίθενται προαιρετικά σε μαύρο και σε Enigmatic Black ή μπορούν να δημιουργούν μία συναρπαστική αντίθεση σε Pepper White.

y

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο δίλιτρος, τετρακύλινδρος κινητήρας με τεχνολογία MINI TwinPower Turbo, μέγιστη ισχύ 178 ίππων και μέγιστη ροπή 280 Nm. Με αυτό το κινητήριο σύνολο, το δυναμικό MINI Cooper S στην Resolute Edition αντιπροσωπεύει το παραδοσιακό σπορ πνεύμα με επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε 6,8 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 235 km/h. Η ευέλικτη συμπεριφορά του αυτοκινήτου υποστηρίζεται από ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, στάνταρ, ή ένα 7-τάχυτο Steptronic με διπλό συμπλέκτη, προαιρετικά.

r

Στο εσωτερικό, η ανθρακί επένδυση οροφής δένει με τη μυστηριώδη γοητεία του σκουρόχρωμου αμαξώματος. Ασορτί σπορ καθίσματα σε αποκλειστικό φινίρισμα Black Pearl/Light Chequered από ύφασμα/δερματίνη σε συνδυασμό με μαύρα πλαϊνά στηρίγματα για τα πόδια και ίδιου χρώματος υποβραχιόνια, χαρίζουν στυλ και άνεση. Το σπορ τιμόνι με δερμάτινη επένδυση Nappa, το έμβλημα της έκδοσης στην κάτω ακτίνα, καθώς και οι ειδικές επιφάνειες στο εσωτερικό, αποτελούν στάνταρ χαρακτηριστικά της Resolute Edition. Στο μαύρο φόντο τους, παράλληλες και ομοιόμορφες καμπύλες καμπύλες σε ανοιχτό χρυσαφί τόνο, σχηματίζουν ένα πρωτότυπο μοτίβο που αποπνέει μία ξεχωριστή αίσθηση.

r

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στη σύνταξη το Audi R8

Η Audi μετά από 17 χρόνια έκλεισε τον κύκλο του θρυλικού R8 κατασκευάζοντας το τελευταίο μοντέλο στη Γερμανία.

Τι αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας

Το πρώτο βήμα για την αναθεώρηση του πλαισίου των τελών κυκλοφορίας που καταβάλουν πάνω από 5,5 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων έγινε με τη συγκρότηση ομάδας εργασίας.

Φόρτωση άρθρων...