Δευτέρα
29 Μαΐου 2023

Νέα επετειακή έκδοση για τη Vespa 946

Τη νέα επετειακή έκδοση «bunny» της Vespa 946 αποκάλυψε η Piaggio, με την ιταλική εταιρεία να εμπνέεται από το κινέζικο σεληνιακό ημερολόγιο

Αυτοκίνητο

Βάση του κινέζικου σεληνιακού ημερολογίου που χρησιμοποιείται και στην κινέζικη αστρολογία η νέα χρονιά ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου και το 2023 είναι το έτος του Λαγού του Νερού.

Με αυτή την ευκαιρία η Piaggio παρουσιάζει τη νέα έκδοση «bunny» της Vespa 946, η οποία τιμά τον κινέζικο Λαγό φέροντας επάνω της γραφικά του ζώου που θεωρείται από τους Ασιάτες σύμβολο και οιωνός γαλήνης, ευημερίας και σεβασμού για το παρελθόν.

 

Η Vespa 946 «bunny», αφιερωμένη στη χρονιά του λαγού, θα διατεθεί στον περιορισμένο αριθμό των 1.000 αντιτύπων, ενώ σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία θα υπάρξει και συνέχεια… πολυετής.

o

Η Vespa 946 «bunny» είναι το πρώτο στάδιο ενός σημαντικού «έργου» για την ιταλική εταιρεία που θα διαρκέσει τα επόμενα 12 χρόνια. Κάθε νέο έτος θα παρουσιάζεται και μια νέα ετήσια και επετειακή έκδοση εμπνευσμένη από το ζώο του σεληνιακού ωροσκοπίου εκείνης της χρονιάς.

Το λανσάρισμα των νέων εκδόσεων της Vespa 946 συμπίπτει και με τα 10 χρόνια από τη παρουσίαση του ιταλικού scooter, το οποίο δεν έχει χάσει στο ελάχιστο την φρεσκάδα του όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα άλλωστε και με την ιταλική εταιρεία, η Vespa 946 έχει καθιερωθεί ως το αρχέτυπο της Vespa του αύριο, το οποίο ερμηνεύει με σύγχρονο πνεύμα και προβάλλει στο μέλλον τις αξίες που έχουν κάνει τη Vespa ένα παγκόσμιο σύμβολο.

Η 946, αν και πολύ νέα, θεωρείται ήδη συλλεκτικό αντικείμενο, το οποίο παίρνει μορφή σε μια αποκλειστική γραμμή παραγωγής, που θυμίζει περισσότερο ατελιέ υψηλής ραπτικής, σύμφωνα με την Piaggio.

i

Η νέα ειδική έκδοση «bunny» παρουσιάζεται σε μια νέα επεξεργασία του κλασικού πράσινου της Vespa, για να συμβολίσει, σύμφωνα με τους Ιταλούς την αγάπη για τη διασκέδαση, την ανεμελιά και τη φύση, χαρακτηριστικά γνωρίσματα όσων γεννήθηκαν τη χρονιά του Λαγού του Νερού.

Η στυλιζαρισμένη σιλουέτα ενός λαγού ξεπροβάλει στο σώμα, ενώ όλες οι λεπτομέρειες της Vespa 946 «bunny» είναι φτιαγμένες με εκλεπτυσμένα γυαλιστερά φινιρίσματα και ζεστές αντανακλάσεις. Επίσης, η διπλή ταπετσαρία της σέλας είναι μαύρη με γυαλιστερή ραφή, όπως και οι χειρολαβές που είναι ραμμένες στο χέρι με βελόνα και κλωστή.

p

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...