Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Rolls-Royce Cullinan Pearl: 30 φορές ροζ για να πετύχει η πέρλα

Αν εσύ βλέπεις σε αυτή την Rolls-Royce Cullinan ένα απλό ροζ ακριβό αυτοκίνητο, τότε έχεις πρόβλημα γιατί χρειάστηκε να βαφτεί 30 φορές για να πετύχει η πέρλα

Αυτοκίνητο

Tο τμήμα εξατομίκευσης της Rolls-Royce στο Ντουμπάι, δηλαδή το Private Office Dubai Center όπως το αποκαλούν έξω από την Ελλάδα, είναι εκεί που πάνε όλοι οι ιδιαίτεροι πελάτες της Rolls για να παραγγείλουν τα αυτοκίνητά τους μοναδικά και διαφορετικά από την Rolls-Royce του γείτονα. Σε εκείνη την περιοχή του πλανήτη αυτό έχει αξία, όπως καταλαβαίνεις. 

Το τμήμα ωστόσο στο Ντουμπάι, μέχρι τώρα δεν είχε φτιάξει μια Cullinan, έτσι λογικά γιορτάζει την δημιουργία της πρώτης που ζητήθηκε από έναν κύριο, ώστε να την δωρίσει τον 90χρονο πατέρα του στο πλαίσιο των γενεθλίων του που όπως καταλαβαίνεις στα 90 είναι μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή. 

Y

Δεν ζητήθηκε κάτι συγκεκριμένο, όπως ενημερωνόμαστε, ωστόσο οι σχεδιαστές του Private Office επισκέφτηκαν τον 90χρονο, πέρασαν λίγο χρόνο μαζί του και κατέληξαν πως το ιδιαίτερο που θα είχε αυτή η Rolls-Royce Cullinan θα είναι το περλέ ροζ χρώμα της

Το πολυτελές SUV που απεικονίζεται παραπάνω διαθέτει ένα μοναδικό φινίρισμα Bespoke Pearl Rose, εμπνευσμένο από το χρώμα του πιο πολύτιμου μαργαριταριού που ανήκει στον ιδιοκτήτη. Αυτή η βαφή είναι αποκλειστική για αυτό το όχημα και έχει μια συναρπαστική εσάνς ροζ, καθιστώντας το πραγματικά ξεχωριστό. 

Η επίτευξη αυτού του τέλειου φινιρίσματος δεν ήταν περίπατος, καθώς χρειάστηκαν περίπου 30 διαφορετικές προσπάθειες, καθεμία από τις οποίες δοκιμάστηκε σε προσομοιώσεις στο φως της ημέρας και κάτω από τον ήλιο της Μέσης Ανατολής, ώστε να διασφαλιστεί ότι ήταν απόλυτα ακριβές. Το υπέβαλαν ακόμη και σε αυστηρές τεχνικές δοκιμές για να βεβαιωθούν ότι θα μπορούσε να αντέξει τη θερμότητα και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Y

Για να συμπληρωθεί το φινίρισμα Pearl Rose όπως ονομάζεται το χρώμα, υπάρχει μια ενιαία χειροποίητη ζωγραφισμένη γραμμή αμαξοστοιχίας σε ροζ χρυσό, που ταιριάζει με το εμβληματικό σήμα της φίρμας, το Spirit of Ecstasy που είναι επιχρυσωμένο σε ροζ χρυσό. 

Στο εσωτερικό της Pearl Cullinan, τα μέλη της οικογένειας που θα είναι και τα μοναδικά που θα έχουν το προνόμιο να μπουν, θα απολαύσουν ένα μείγμα από δύο διαφορετικά χρώματα. Τα μπροστινά καθίσματα, είναι στολισμένα στο Cashmere Grey.

UY

Σε μια υπόδειξη της σχέσης της οικογένειας με τα μαργαριτάρια, τα πίσω καθίσματα είναι τυλιγμένα σε Ardent Red, εμπνευσμένα από την απόχρωση του υλικού που χρησιμοποιείται για την προβολή μαργαριταριών. Ακόμα και ο καπλαμάς καρυδιάς θυμίζει τα ξύλινα κουτιά στα οποία παραδοσιακά παρουσιάζονται τα μαργαριτάρια.

Οι λεπτομέρειες κεντήματος περιλαμβάνουν τα μονογράμματα RR σε ροζ χρυσή κλωστή στα προσκέφαλα, ενώ τα ένθετα των πίσω καθισμάτων είναι εμπνευσμένα από τα συμμετρικά μοτίβα που βρίσκονται στα κοχύλια των στρειδιών. Αυτές οι λεπτομέρειες έχουν γωνία στις ίδιες ακριβώς 55 μοίρες με τον καπλαμά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...