Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Xiaomi 4 Ultra: Η λιμουζίνα των ηλεκτρικών πατινιών

Με σχεδόν 1 kW ισχύος και σύστημα διπλής ανάρτησης, η Xiaomi που είναι πασίγνωστη εταιρεία για τα ηλεκτρονικά της gadgets, παρουσιάζει την καλύτερη εκδοχή μέχρι στιγμής, για ένα ηλεκτρικό scooter

Αυτοκίνητο

Οι Κινέζοι έχουν καθιερωθεί στη συγκεκριμένη αγορά και τώρα πια με το νέο Xiaomi 4 Ultra, επιθυμούν ο κόσμος να έχει τη δυνατότητα μιας εναλλακτικής πρότασης, με ένα μοντέλο που έχει πιο… premium προσέγγιση.

Οι διαφορές με τα υπόλοιπα, απλούστερα στην κατασκευή τους, scooters είναι το ισχυρότερο μοτέρ, η μεγαλύτερη αυτονομία και φυσικά η ανάρτηση εμπρός και πίσω. Χάρη σε αυτά, το νέο πατίνι ανταποκρίνεται καλύτερα στο οδόστρωμα, προσφέροντας πιο σταθερή και άνετη οδική συμπεριφορά.

l

Επίσης, λόγω των τροχών των 10 ιντσών και των ελαστικών DuraGel που είναι φαρδύτερα συγκριτικά με του 4 Pro, υπόσχεται σημαντικά αυξημένη αντοχή. Η τελική ταχύτητα του 4 Ultra περιορίζεται στα 25 χλμ./ώρα, ενώ διαθέτει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα οδήγησης.

Ο κινητήρας του είναι 940 watt και η αυτονομία μπορεί να φτάσει μέχρι τα 70 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Η μπαταρία είναι 561 watt και ο φορτιστής που συνοδεύει το πατίνι σχετικά μικρός. Με amp θα χρειάζεται γύρω στις 6,5 ώρες για μια πλήρη φόρτιση.

;

Επιπλέον, με τέτοιο εξοπλισμό η ζυγαριά σταματά στα 25 κιλά για το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra, πλησιάζοντας το βάρος κάποιων ηλεκτρικών ποδηλάτων. Από την άλλη, το πλεονέκτημά του έναντι αυτών, είναι φυσικά το μικρότερο κόστος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...