Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Υβριδικό supercar Ferrari : Eντυπωσιακά τοπία, χωρίς να βγει από το στούντιο! (video)

Η ιταλική μάρκα μας δείχνει πώς γυρίστηκε το προωθητικό video για το νέο της υβριδικό supercar, με τη βοήθεια των ψηφιακών εφέ

Αυτοκίνητο
Tags: ferrari

Η 296 GTB είναι ένα σημαντικό μοντέλο για την Ferrari, καθώς αφενός χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία και αφετέρου είναι το πρώτο μοντέλο από το Maranello με V6 κινητήρα εδώ και πολλές δεκαετίες, από την εποχή της Dino. Στο behind the scenes video που έδωσε στη δημοσιότητα η Ferrari, βλέπουμε την 296 GTB (τα τρία γράμματα σημαίνουν Gran Turismo Berlinetta) να κινείται σε εντυπωσιακά τοπία.

Δεν βρέθηκε όμως ποτέ εκεί, αλλά τα γυρίσματα έγιναν από την άνεση ενός στούντιο με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας.

Η υβριδική τεχνολογία της 296 GTB περιλαμβάνει έναν τοποθετημένο στο κέντρο V6 κινητήρα ισχύος 663 ίππων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 167 ίππων, με τη συνδυαστική απόδοση να ανέρχεται σε 830 ίππους. Η μπαταρία φορτίζει από εξωτερική πηγή και προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 25 χλμ.

Πηγή : motorone.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτό είναι το νέο όπλο της τροχαίας -Πώς εντοπίζουν με ένα σπρέι τους παραβάτες οδηγούς

Ένα νέο όπλο δοκιμάζεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών ανά την Ευρώπη, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν παραβάτες οδηγούς ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να τους ακινητοποιήσουν

Φόρτωση άρθρων...