Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

130 προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ

Προσλήψεις

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν τριάντα (130) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής (ΔΠΑ), που εδρεύουν στον Ν. Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

82 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικών Δικτύων (Τ4/Α)
20 ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου (ΔΟ2/Α)
3 ΔΕ Σχεδιαστές (Τ4/Λ)
18 ΔΕ Οδηγοί-ΜηχανοδηγοίΧειριστές (Τ5)
7 ΔΕ Οδηγοί-ΜηχανοδηγοίΧειριστές (Χειριστές Μηχανημάτων τεχνικών έργων) (Τ4/Ι)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ΣΟΧ 2/2021 (ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΔΔΗΕ ΣΟΧ) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση :Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής, Αγησιλάου 56-58, 104 36, Αθήνα υπόψη κ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Ε. και ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ ΑΙΚ. (τηλ. επικοινωνίας:: 210.3351523 και 210.3351524), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Ev.Kalogeropoulou@deddie.gr και A.Papatrecha@deddie.gr.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με συστημένη επιστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως, σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψήφιου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται, τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ πουμπορούν να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής  εκπαίδευσης, όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή, ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει, κατά σειρά προτίμησης, το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από 21/10/2021 και για δέκα ημερολογιακές ημέρες.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχονται 1.137 προσλήψεις σε Νοσοκομεία και ΕΚΑΒ

Οι προσλήψεις γίνονται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προσωπικού των υγειονομικών δομών. Οι 538 αφορούν το ΕΚΑΒ και οι 599 τα νοσοκομεία. Υπεγράφη η απόφαση για έκδοση προκήρυξης απ...

Σχεδόν 11.000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Ανακοινώθηκαν τα ονόματα

Προσλήψεις 10.753 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στην Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών, με σχέση εργασία...

Φόρτωση άρθρων...