Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Εκπνέει η προθεσμία για 59 θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

Προσλήψεις

Εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 59 θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος.  Το ειδικό επιστημονικό προσωπικό θα απασχοληθεί για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του Κεντρικού Καταστήματός της. Οι υποψήφιοι:

 οφείλουν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση μόνο ηλεκτρονικά, επισυνάπτοντας αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα),

 μπορούν να επιλέξουν μέχρι δύο κωδικούς θέσης από τον ανωτέρω πίνακα,

 έχουν αποκλειστικά την ευθύνη για την ακρίβεια των στοιχείων και την ορθή συμπλήρωση της αίτησης, η οποία επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.

Η επιλογή θα γίνει από την Τράπεζα, συνεπικουρούμενη στο έργο της από την εταιρεία «ICAP People Solutions Ανώνυμη Εταιρεία – Σύμβουλοι Ανθρώπινου Δυναμικού».

Όσοι από τους υποψηφίους κατά την προκαταρκτική διαδικασία κριθούν επικρατέστεροι, θα κληθούν να προσκομίσουν στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της Τράπεζας τα παρακάτω δικαιολογητικά προς έλεγχο:

 Επικυρωμένα αντίγραφα όλων των τίτλων σπουδών.

 Πράξη αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τους κατόχους τίτλων σπουδών του εξωτερικού.

 Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα για την απόδειξη της ασφαλισμένης εργασιακής προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο σχετικό πρόσφορο στοιχείο (συμβάσεις, δελτία/τιμολόγια παροχής υπηρεσιών κ.λπ.).

Αιτήσεις θα υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 (ώρα Ελλάδος 10:00) μέχρι και την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 (ώρα Ελλάδος 17:00) στον ιστοχώρο της Τράπεζας της Ελλάδος https://www.bankofgreece.gr  όπου είναι διαθέσιμη και η αναλυτική Προκήρυξη.

Πληροφορίες θα παρέχονται στα τηλέφωνα 210 3202054, 210 3202058, 210 3202069 και 210 3202094 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 14:00).

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΑΣΕΠ: Στην τελική ευθεία για 2.206 προσλήψεις στο Δημόσιο - Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις

Πέντε διαγωνισμοί για μόνιμους υπαλλήλους, μέσω ΑΣΕΠ αναμένεται να «ανοίξουν» μέχρι τα μέσα της άνοιξης για 2.206 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο. Πρόκειται για προκηρύξεις που βρίσ...

Σχεδόν 11.000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Ανακοινώθηκαν τα ονόματα

Προσλήψεις 10.753 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στην Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών, με σχέση εργασία...

Φόρτωση άρθρων...