Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ξεκινούν οι αιτήσεις για 469 θέσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού

Προσλήψεις

Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τετρακοσίων εξήντα εννέα (469) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr . Για την είσοδο στην εφαρμογή συμπληρώνουν τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. Εν συνεχεία επιλέγουν: «Διαγωνισμοί» → «Κάντε Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης, όπως αυτά προβλέπονται στο, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕήΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ. Κατόπιν οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να επεξεργάζονται την αίτηση όσες φορές επιθυμούν πριν την οριστική υποβολή της. Επιπλέον και μετά την οριστική υποβολή, δύνανται να πραγματοποιήσουν αναίρεση της υποβολής για τυχόν διορθώσεις μέχρι και τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Σε κάθε περίπτωση για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή του/της υποψηφίου/ας στη διαγωνιστική διαδικασία πρέπει η αίτησή του/της να είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση και να επισυνάψουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr/ . Για τη σύνδεση στην εφαρμογή απαιτείται η χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

H προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από τις 30/11/2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00 π.μ. και λήγει στις 10/12/2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:00 π.μ.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προσλήψεις στο Δημόσιο με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης - 16.000 εντός του 2024

Ταχύτερες διαδικασίες και πιο στοχευμένες προσλήψεις στο Δημόσιο με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης προαναγγέλλει η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, ενώ αναφέρει ότι για το ...

ΑΣΕΠ: Στην τελική ευθεία για 2.206 προσλήψεις στο Δημόσιο - Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις

Πέντε διαγωνισμοί για μόνιμους υπαλλήλους, μέσω ΑΣΕΠ αναμένεται να «ανοίξουν» μέχρι τα μέσα της άνοιξης για 2.206 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο. Πρόκειται για προκηρύξεις που βρίσ...

Φόρτωση άρθρων...