Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ατύχημα για την Βίκυ Λέανδρος - Έπεσε από τη σκηνή σε συναυλία στο Αννόβερο

Πολιτισμός

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή στη διάρκεια συναυλίας της, στο Αννόβερο την Παρασκευή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την γερμανική BILD, η Βίκυ Λέανδρος τραγουδούσε την επιτυχία της «I love life» όταν ξαφνικά έπεσε από τη σκηνή, ύψους ενός μέτρου. Αμέσως, όσοι ήταν κοντά έσπευσαν να την βοηθήσουν. Η τραγουδίστρια στάθηκε «τυχερή μέσα στην ατυχία της» καθώς δεν τραυματίστηκε και επέστρεψε στη σκηνή όπου συνέχισε να τραγουδά.

Δείτε βίντεο από τον κόσμο που έσπευσε να βοηθήσει την τραγουδίστρια:

«Σκόνταψα στη σκηνή. Ευτυχώς έπεσα στο πλάι» είπε η ίδια μιλώντας στη BILD. Και πρόσθεσε: «Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους, γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει στο κεφάλι μου ή να είχα σπάσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχω καν μελανιά ή πόνο».

 

 

leandros«Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την καριέρα μου. Το να πέφτεις από τη σκηνή είναι ο εφιάλτης κάθε καλλιτέχνη» συμπλήρωσε η Βίκυ Λέανδρος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μυστήριο με μάρκες 2.000 ετών που βρήκαν οι αρχαιολόγοι – Έχουν ελληνικά γράμματα

Μυστήριο καλύπτει μία ανακάλυψη αρχαιολόγων στην Ιερουσαλήμ. Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν περισσότερο από μία δεκαετία τώρα, ένα μικροσκοπικό πήλινο κατασκεύασμα, με αποτύπωμα σφραγ...

Μυτιλήνη: Ο πρώτος άνθρωπος του Αιγαίου ηλικίας 150.000 ετών από το Λισβόρι της Λέσβου

Άλλο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για τη Λέσβο και την προοπτική ανάπτυξης του τουρισμού της παρέχει πρόσφατη απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου με την οποία δίνεται άδει...

Φόρτωση άρθρων...