Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Eurovision 2022: Απαστράπτουσα η Αμάντα Γεωργιάδη στο «τιρκουάζ χαλί» (photos)

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τους ημιτελικούς της Eurovision 2022.

Το Τορίνο της Ιταλίας κινείται σε μουσικούς ρυθμούς εδώ και ημέρες, με τη Eurovision 2022 να χαρίζει τη μοναδική της λάμψη στην πόλη. Το απόγευμα της Κυριακής στρώθηκε το τιρκουάζ χαλί της Eurovision 2022, με τους διαγωνιζόμενους να περπατούν με χαμόγελα, να ποζάρουν αλλά και να συνομιλούν με τους δημοσιογράφους.

Από το τιρκουάζ χαλί δεν θα μπορούσαν να λείπει η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία έκανε την εμφάνισή της σαν μια σύγχρονη Σταχτοπούτα.

Τι φόρεσε η Αμάντα Γεωργιάδη στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision 2022

 

 

Η Αμάντα Γεωργιάδη, που ετοιμάζεται να κάνει μια συγκλονιστική εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision 2022 με φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, επέλεξε για το τιρκουάζ χαλί να φορέσει, επίσης, μια δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας. Η νεαρή τραγουδίστρια φόρεσε μια στράπλες φούξια τουαλέτα, κάνοντας μια ρομαντική εμφάνιση. Εμφανώς ευδιάθετη, η Αμάντα Γεωργιάδη περπάτησε στο τιρκουάζ χαλί, στο μαγευτικό παλάτι La Venaria Reale, συνομίλησε με δημοσιογράφους κι έστειλε ένα γλυκό μήνυμα στη γιαγιά της στην Ελλάδα. 

«Σε αγαπώ γιαγιά!» είπε χαρακτηριστικά. 

Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν από πού αντλεί έμπνευση για τα τραγούδια της, απάντησε πως εμπνέεται από την καθημερινότητα, από τη ζωή της ίδιας και των φίλων της και τον έρωτα.

Το τιρκουάζ χαλί πραγματοποιήθηκε στη Venaria Reale, η οποία υπήρξε μία από τις βασιλικές κατοικίες του οίκου της Σαβοΐας. Το παλάτι σχεδιάστηκε το 1675 και χρησιμοποιήθηκε από τον Κάρολο Εμμανουήλ Β’ ως βάση για κυνηγετικές αποστολές. Όμως στις αρχές του 18ου αιώνα έπεσε σε αχρηστία. Από τότε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1970 χρησιμοποιήθηκε σχεδόν αποκλειστικά από τον στρατό. Το 1997 περιελήφθη στον κατάλογο Θέσεων Παγκόσμιας Κληρονομίας της ΟΥΝΕΣΚΟ, μαζί με 13 άλλες κατοικίες του Οίκου της Σαβοΐας. Τελικά έγιναν έργα αποκατάστασης και άνοιξε ξανά για το κοινό στα τέλη του 2007.

Η Αμάντα Γεωργιάδη επέλεξε το ιδανικό φόρεμα για τον χώρο και έκλεψε τις εντυπώσεις…

 

eurovision

 

eurovision

 

eurovision

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μυστήριο με την ανακάλυψη τεράστιου σκελετού

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ανακάλυψη τεράστιου σκελετού στη Νότια Αμερική. Σε μία νέα έρευνα, ο ανθρωπολόγος Nicholas Landol, εξετάζει τον ισχυρισμό σύμφωνα με τον οποίο, πρόσφα...

Φόρτωση άρθρων...