Παρασκευή
20 Μαρτίου 2026

Φεστιβάλ Δελφών: Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και στον Στέλιο Καζαντζίδη

Το Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» είναι η πιο σημαντική δραστηριότητα του Δικτύου Δελφών και αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Δελφών, του Δήμου Δωρίδας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. 

Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και στον Στέλιο Καζαντζίδη

Με τους Γιάννη Διονυσίου & Ασπασία Στρατηγού

Παρασκευή 11 Ιουλίου 21:15 

Άμφισσα - Πλατεία Ησαΐα

Το 7 ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» παρουσιάζει την Παρασκευή 11 Ιουλίου στην Άμφισσα ένα αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και στον Στέλιο Καζαντζίδη με τους Γιάννη Διονυσίου και Ασπασία Στρατηγού.

Ο Γιάννης Διονυσίου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, με σπάνιο φωνητικό χάρισμα και ξεχωριστή ερμηνευτική δύναμη.

Μαζί με την Ασπασία Στρατηγού την σπουδαία αυτή λαϊκή ερμηνεύτρια έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και στον Στέλιο Καζαντζίδη.

Οι δύο νέοι ερμηνευτές έχουν ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια τους με τις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις αλλά και τη δισκογραφία τους. 

Με τη δική τους φρέσκια ματιά έχουν ετοιμάσει μια ιδιαίτερη παράσταση και εστιάζουν στις χρυσές σελίδες της ελληνικής δισκογραφίας που αντιπροσωπεύουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο ο Στέλιος Καζαντζίδης και η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Το Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» είναι η πιο σημαντική δραστηριότητα του Δικτύου Δελφών και αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Δελφών, του Δήμου Δωρίδας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.   Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και στον Στέλιο Καζαντζίδη  Με τους Γιάννη Διονυσίου & Ασπασία Στρατηγού  Παρασκευή 11 Ιουλίου 21:15   Άμφισσα - Πλατεία Ησαΐα  Το 7 ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» παρουσιάζει την Παρασκευή 11 Ιουλίου στην Άμφισσα ένα αφιέρωμα στην Ευτυχί

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Γεωργόπουλος (μπουζούκι), Αθηνόδωρος

Καρκαφίρης (κιθάρα), Στρατής Σκουρκέας (κρουστά), Fausto Sierakowski (σαξόφωνο), Θοδωρής Ζιάρκας (μπάσο), Γιάννης Διονυσίου (βιολί). 

Παρασκευή 11 Ιουλίου 21:15 

Άμφισσα - Πλατεία Ησαΐα 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Δραπέτης του κύκλου» & «Ανάσες στην ομίχλη»: Κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς τα δύο βιβλία του Αθανάσιου Δημ. Γάκη

Ο Αθανάσιος Δημ. Γάκης γεννήθηκε στην Καλλιθέα Δράμας. Μεγάλωσε στη Μαυροθάλασσα Σερρών. Σπούδασε Ιστορία – Αρχαιολογία στο Α.Π.Θ. Για αρκετά χρόνια έζησε στο εξωτερικό, στη Γερμαν...

«NINA 2» στο «Theatre of the NO»

Πρεμιέρα: Τρίτη 24 Μαρτίου / Κείμενο: Κάτια Σπερελάκη - Σκηνοθεσία Yoel Wulfhart / Ένας δυνατός μονόλογος για το πέρασμα του χρόνου και την αλήθεια πίσω από τα φώτα της σκηνής

«Girls & Boys» στο Θέατρο «Αλάμπρα»

Δεύτερος χρόνος επιτυχίας / του Dennis Kelly / με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη σε σκηνοθεσία Λητώς Τριανταφυλλίδου / κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:00.

Φόρτωση άρθρων...