Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Ιντιάνα Τζόουνς: Εξαφανίστηκαν οι ρυτίδες του Χάρισον Φορντ στο τρέιλερ της πέμπτης ταινίας της σειράς

Στη δημοσιότητα έδωσε η Disney το τρέιλερ και τον τίτλο της πέμπτης ταινίας της σειράς Ιντιάνα Τζόουνς η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου 2023.

 

Το πιο εντυπωσιακό στο Indiana Jones and the Dial of Destiny, όπως είναι ο τίτλος της ταινίας, είναι ότι ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει αλλά χωρίς... ρυτίδες.

 

 

Η ταινία διαδραματίζεται στη δεκαετία του '60 και ειδικά στην περίδοο κατά την οποία ήταν στα ύψη η κόντρα ΗΠΑ-ΕΣΣΔ για το διάστημα. Το τρέιλερ ξεκινά με μια σεκάνς «υψηλών οκτανίων» με τον Ιντιάνα Τζόουνς να πηδά ανάμεσα σε τουκ-τουκ και να πυροβολεί ενώ βρίσκεται επάνω σε μια μοτοσικλέτα.

Τους ρόλους των κακών της ταινίας υποδύονται ο Μαντς Μίκελσεν και ο Αντόνιο Μπαντέρας, ενώ η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ θα εμφανιστεί ως η εγγονή του Ιντιάνα Τζόουνς, Έλενα.

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος της πέμπτης ταινίας, αντικαθιστώντας τους Τζορτζ Λούκας και Στίβεν Σπίλμπεργκ, είναι ο Τζέιμς Μάνγκολντ ο δημιουργός της ταινίας Ford v Ferrari and Logan.

Ο 80χρονος Χάρισον Φορντ έχει δηλώσει ότι το Dial of Destiny θα είναι η τελευταία του ταινία ως Ιντιάνα Τζόουνς προσθέτοντας ότι θα είναι μια ταινία που «θα σας τρελάνει».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε η τραγουδίστρια Βάσια Παππά

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Βάσια Παππά (Βάσω Καλαμπόκη - Παπαδοπούλου). H Βάσια Παππά υπηρέτησε για πολλά χρόνια το ελαφρολαϊκό, το έντεχνο τραγούδι και το νέο κύμα. Ήταν σύζ...

Φόρτωση άρθρων...