Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας της Λιζέτας Νικολάου

Ως «εξαιρετικά σοβαρή» και «μη αναστρέψιμη» χαρακτηρίστηκε από ανθρώπους του περιβάλλοντός της η κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας Λιζέτας Νικολάου, η οποία παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου στον Πειραιά, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε προ λίγων ημερών.

Άνθρωποι από το οικείο περιβάλλον της τραγουδίστριας, μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», δήλωσαν συγκλονισμένοι για το γεγονός, προσθέτοντας ότι «προσευχόμαστε για ένα θαύμα».

Στην εφημερίδα «Espresso» μίλησαν φίλοι της Λιζέτας Νικολάου, μεταξύ αυτών και ο Θάνος Καληώρας: «Είμαι συγκλονισμένος. Πριν από 15 μέρες ήμασταν όλοι μαζί, με την Ελένη Ροδά σε πρόβες για την παράσταση του Δήμου Γλυφάδας. Η είδηση του ατυχήματός της ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η Λιζέτα είναι ένας απίστευτα δοτικός άνθρωπος και εξαιρετικά αγαπητή. Εύχομαι να το ξεπεράσει, να γίνει καλά και να γυρίσει κοντά μας. Πρόκειται για ένα απίστευτο γεγονός. Οι προσευχές όλων μας και η θετική μας ενέργεια είναι μαζί της. Ευχόμαστε να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όλη η Ελλάδα είναι αναστατωμένη».

Λιζέτα Νικολάου: «Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα» για την τραγουδίστρια

«Πρόκειται για μια σπουδαία φίλη. Διέμενε πολύ συχνά στο σπίτι μας και περνούσαμε υπέροχα. Την προηγούμενη μέρα από το ατύχημα φιλοξενήθηκε σε εμάς. Είχαμε προγραμματίσει και τις διακοπές μας στη Χαλκιδική. Με την είδηση του ατυχήματος είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», είπε από την πλευρά του για τη Λιζέτα Νικολάου ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Τραγουδιστών, Κώστας Σκόνδρας.

«Έχουμε καταρρακωθεί. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα. Από τη μέρα που δημοσιεύτηκε η είδηση του ατυχήματος δεν έπαψαν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Επικοινώνησαν τουλάχιστον 60 συνάδελφοι για να ρωτήσουν για την υγεία της. Όλοι μας προσευχόμαστε για ένα θαύμα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Επίσης, ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοφίλου, είπε για τη Λιζέτα Νικολάου: «Εάν είναι να μας εγκαταλείψει, ας γίνει χωρίς πόνο, κι αν είναι να γυρίσει κοντά μας, θα το χαρούμε σαν να πρόκειται για εμάς τους ίδιους. Είμαστε ατελείωτα χρόνια φίλοι. Πρόκειται για μια όμορφη καλλιτέχνιδα, μια αξιολάτρευτη μητέρα και γιαγιά. Και μια σπουδαία φωνή. Λιζέτα, γύρισε κοντά μας».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα 7/8 από την εφημερίδα «Espresso», η τραγουδίστρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από πτώση της σε σκάλες, που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time» η Λιζέτα Νικολάου έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο που προκλήθηκε από την πτώση της, στο οποίο δεν μπορεί να γίνει χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...