Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Μαύρο Ρόδο: Το νέο τραγούδι της σειράς έχει τίτλο «Το Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά»

Πολιτισμός

Με το τραγούδι «Το Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά» που ερμηνεύει μοναδικά η Όλγα Βενετσιάνου, συνεχίζεται το soundtrack της σειράς «Μαύρο Ρόδο», που υπογράφει συνθετικά ο Γιώργος Θεοφάνους και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

 

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, «ντυμένο» με εικόνες από το «Μαύρο Ρόδο», το οποίο σκηνοθέτησε ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 

Με την αριστοτεχνική μελωδία ενός σύγχρονου ζεϊμπέκικου, τη γεμάτη ψυχή ερμηνεία και τους υπέροχους στίχους του σεναριογράφου της σειράς Γιώργου Κρητικού, «Το Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά» γοήτευσε αμέσως το κοινό της επιτυχημένης σειράς του MEGA, η οποία προβάλλεται από Κυριακή έως και Τρίτη, στις 22:40.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λυρική: 1.500 δωρεάν θέσεις σε ανέργους για την πρόβα τζενεράλε της Τραβιάτα στο Ηρώδειο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 1.500 δωρεάν θέσεις σε ανέργους στη γενική δοκιμή της δημοφιλέστατης όπερας του Τζουζέπε Βέρντι Τραβιάτα την ερχόμενη Παρασκευή (26/7) στις 21.00 στ...

«Mare Nostrum» από το Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου στο Θέατρο «ΟΛΥΜΠΙΑ» ΦΛΟΚΑ στις 31 Ιουλίου

Μια ξεχωριστή παράσταση μουσικής, λόγου και χορού με τίτλο «Mare Nostrum - Η δική μας θάλασσα» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου με οικοδεσπότες το Λύκειο των Ελληνίδων Πύρ...

Φόρτωση άρθρων...