Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Πέθανε η ηθοποιός Ράκελ Γουέλς (Video&Photo)

Πολιτισμός

Έφυγε από τη ζωή η Αμερικανίδα ηθοποιός και σύμβολο του σεξ της δεκαετίας του '60, Ράκελ Γουέλς.

Η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 82 ετών έπειτα από σύντομη ασθένεια, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Γουελς απέκτησε διεθνή φήμη από τους διαδοχικούς ρόλους της στις ταινίες Fantastic Voyage και One Million Years B.C. το 1966. 

Έκτοτε γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως σταρ του κινηματογράφου στις δεκαετίες του 1960 και του 1970, κερδίζοντας Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο της στην ταινία The Three Musketeers το 1974.

Μέχρι το 1995, η Ράκελ Γουελς ανακηρύχθηκε μία από τις 100 πιο σέξι σταρ στην ιστορία του κινηματογράφου σε ένα τεύχος του περιοδικού Empire, ενώ κατατάχθηκε στο Νο 3 των 100 πιο σέξι σταρ του 20ού αιώνα του Playboy.

Πέθανε η ηθοποιός Ράκελ Γουέλς

Ποια ήταν η Ράκελ Γουέλς

Η Ράκελ Γουελς γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1940. Παντρεύτηκε τέσσερις φορές: Με τον Τζέιμς Γουέλς από το 1959 έως το 1964, τον Πάτρικ Κέρτις από το 1967 έως το 1972, τον Αντρέ Γουάινφελντ από το 1980 έως το 1990 και τον Ρίτσαρντ Πάλμερ από το 1999 έως το 2004, με τον οποίο έχει δύο παιδιά, την Tahnee και τον Damon Welch.

Η πρώτη της είσοδος στο Χόλιγουντ έγινε ως γκεστ σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως Bewitched, The Virginian και McHale's Navy.

Στη συνέχεια κατέγραψε μεγάλη επιτυχία στις ταινίες Fantastic Voyage και One Million Years BC.

Επίσης, ανέλαβε ρόλους υποδυόμενη το θανάσιμο αμάρτημα Lust απέναντι από τον Πίτερ Κουκ και τον Ντάντλει Μουρ στην κωμωδία Bedazzled του 1967 και έπαιξε τον ομώνυμο μυστικό πράκτορα στην κατασκοπευτική κωμωδία Fathom.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς ενδείξεις για ανθρώπινη παρουσία στην Παταγονία ανατρέπουν τα δεδομένα (εικόνες)

Μελέτη λιθικού υλικού από τις περιοχές Πιλάουκο και Λος Νότρος στη βορειοδυτική Παταγονία στη Νότια Αμερική διεξήγαγαν αρχαιολόγοι, αποκαλύπτοντας στοιχεία ανθρώπινης παρουσίας στη...

Θάσος: Αποκαταστάθηκε το αρχαίο θέατρο με το φημισμένο λευκό μάρμαρο του νησιού (Photos)

Ανοίγει και πάλι για το κοινό στα μέσα Μαΐου έπειτα από έντεκα χρόνια που παρέμενε κλειστό, το αρχαίο θέατρο της Θάσου, ένα από τα παλαιότερα στην Ελλάδα. Το αρχαίο θέατρο θα ανο...

Φόρτωση άρθρων...