Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Θα αργήσουν οι εξετάσεις για τα αίτια θανάτου του Μάθιου Πέρι

Πολιτισμός

Δεν ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης φαιντανύλης ή μεθαμφεταμίνης ο ξαφνικός θάνατος του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Πέρι, στις 28 Οκτωβρίου, όπως δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις, σύμφωνα με τη New York Post.

Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν στο TMZ ότι οι ερευνητές έκαναν ένα τεστ στον ηθοποιό που αποκάλυψε ότι δεν είχε το οπιοειδές αναλγητικό φαιντανύλη ή το συνθετικό ναρκωτικό μεθαμφεταμίνη στον οργανισμό του τη στιγμή του θανάτου του.

Επί του παρόντος διεξάγονται πιο αναλυτικές τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν έως και έξι μήνες, για να διαπιστωθεί η επίσημη αιτία θανάτου.

Πηγές δήλωσαν στο πρακτορείο ότι στην οικία του βρέθηκαν συνταγογραφούμενα φάρμακα και θα αποτελέσουν μέρος της εξέτασης, κάτι που αποτελεί συνήθη πρακτική.

Η New York Post επιβεβαίωσε ότι οι αστυνομικοί έλαβαν ένα τηλεφώνημα που ανέφερε ότι ο εκλιπών ηθοποιός βρισκόταν στο τζακούζι του και δεν ανέπνεε. Η ταυτότητα του καλούντος δεν έχει αποκαλυφθεί από τις αρχές, αν και το TMZ ανέφερε ότι ήταν η βοηθός του Πέρι, η οποία πήρε τηλέφωνο όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Παρότι «η αιτία θανάτου (σ.σ του Μάθιου Πέρι) μπορεί να μην γίνει γνωστή για κάποιο χρονικό διάστημα, προς το παρόν δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια», δήλωσε την Κυριακή ο αστυνόμος Σκοτ Γουίλιαμς του LAPD, επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών-ληστειών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αίγυπτος: Μυστήριο με άγνωστη δομή που βρέθηκε θαμμένη δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας (Photos)

Μία εντυπωσιακή ανακάλυψη έγινε πολύ κοντά από τις πυραμίδες της αρχαίας Αιγύπτου. Ερευνητές από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Higashi Nippon του Πανεπιστημίου Tohoku και το Εθνικό Ερευν...

«1st Symposium International»: Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λαϊκών και Παραδοσιακών χορών στη Σύρο είναι γεγονός

Ένα μοναδικό πολιτιστικό 3ήμερο έρχεται στο νησί της Σύρου, 6 Σεπτεμβρίου - 9 Σεπτεμβρίου 2024. Η Σύρος είναι ένα μοναδικό νησί ιδανικό για πολιτιστικές εκδηλώσεις με βάση τη μακρό...

Φόρτωση άρθρων...