Τετάρτη
30 Νοεμβρίου 2022

Έρχονται παρεμβάσεις στο φυσικό αέριο και στα άλλα καύσιμα - Την επόμενη εβδομάδα εξαγγελίες

Οικονομία

Παρεμβάσεις στο φυσικό αέριο και στα άλλα καύσιμα θα κάνει η Κυβέρνηση, προκειμένου να «ανακουφιστούν» τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις από τις υψηλές τιμές. Οι εξαγγελίες θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα. 

«Θα κάνουμε παρεμβάσεις και στο φυσικό αέριο και στα υπόλοιπα καύσιμα», ανήγγειλε μέσω ανάρτησής του στο Twitter ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έπειτα τη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε μέσω σχετικού tweet:

«Έχουμε ήδη ξεδιπλώσει ένα σχέδιο στήριξης της κοινωνίας απέναντι στις ανατιμήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, όμως δεν θα σταματήσουμε εκεί. Θα κάνουμε παρεμβάσεις και στο φυσικό αέριο και στα υπόλοιπα καύσιμα, ώστε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοφανή ενεργειακή κρίση», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

«Δρομολογούμε επιδότηση για τους καταναλωτές που είναι εξαρτημένοι από το φυσικό αέριο και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά και παρεμβάσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης με μία επιδότηση στην αντλία. Θα γίνουν συγκεκριμένες εξαγγελίες την ερχόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ενεργειακή κρίση: Πάνω από 700 δισ. ευρώ το κόστος των μέτρων στήριξης στην Ευρώπη

Στα 700 δισεκατομμύρια ευρώ ανήλθε τον Νοέμβριο ο λογαριασμός της Ευρώπης για τη διασφάλιση του ενεργειακού εφοδιασμού και την απορρόφηση των μεγάλων αυξήσεων στους λογαριασμούς τω...

Φόρτωση άρθρων...