Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κοινωνικός Τουρισμός: Παραμένει ανοιχτή η πλατφόρμα για τη συμμετοχή παρόχων καταλυμάτων

Συνολικά 1.465 τουριστικά καταλύματα συμμετέχουν ήδη στο μητρώο παρόχων του ενισχυμένου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η πλατφόρμα για ένταξη στο μητρώο παρόχων παραμένει ανοιχτή.

Οι πάροχοι μπορούν να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους, μέσω gov.gr, με τους κωδικούς TAXISnet, στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parohoi-tourismou.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: Αρχική - Εργασία και ασφάλιση - Αποζημιώσεις και Παροχές - Πάροχοι Κοινωνικού Τουρισμού.
Εφέτος, προβλέπονται αυξημένες τιμές επιδότησης κατά 20% για τον μήνα αιχμής Αύγουστο, αλλά, επιπλέον, για πρώτη φορά, προσαυξάνονται κατά 20% και κατά τις περιόδους των Χριστουγέννων (από 15/12/2023 έως 14/01/2024) και του Πάσχα (από 26/04/2024 έως 12/05/2024), ενώ η αύξηση ισχύει για όλο τον χρόνο για τα καταλύματα της Ρόδου, της Β. Εύβοιας και της Σάμου.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΑΑΔΕ: Πάνω από 15.000 φιάλες αλκοολούχων με παραποιημένες συσκευασίες δεσμεύτηκαν στο λιμάνι του Πειραιά

Τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ αφού εντόπισαν, δέσμευσαν αλκοολούχα ποτά σε παραποιημένες συσκευασίες στο λιμάνι του Πειραιά. Ο έλεγχος από την ΑΑΔΕ πραγματοποιήθηκε κατόπιν ανάλ...

Φόρτωση άρθρων...