Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Το ωράριο των καταστημάτων την Κυριακή 27/11 - Τι ώρα κλείνουν τα mall

Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά την Κυριακή 27/11 με διαφορετικό ωράριο λειτουργίας. Τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν.

Οικονομία

Με ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή 27/11 συνεχίζεται το τριήμερο προσφορών που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες με κορύφωση την Black Friday. Το ωράριο των καταστημάτων διαμορφώνεται ως εξής για την Αθήνα:

Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή 27/11 - Το ωράριο
Η λειτουργία των καταστημάτων δεν είναι υποχρεωτική, όμως πολλές επιχειρήσεις θα μείνουν ανοιχτές, παίρνοντας «σκυτάλη» από το αναζωπυρωμένο ενδιαφέρον των καταναλωτών την Black Friday.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης ενημέρωσε πως το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται ως εξής:

11:00 έως ώρα 20:00

Μάλιστα, τα περισσότερα πολυκαταστήματα έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή, με το ωράριο να διαμορφώνεται μεταξύ 11:00 και 20:00. Ειδικότερα, αυτές τις ώρες θα λειτουργήσουν τα παρακάτω πολυκαταστήματα:

Attica, The Department Store
Τhe Mall Athens
Golden Hall
Athens Metro Mall
Avenue
McArthurGlenn

Κλειστά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή 27/11
Κλειστά θα είναι αύριο τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης. Από την άλλη, ο Μασούτης θα ανοίξει δύο καταστήματα:

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 07:00 - 23:00
MEDITERRANEAN COSMOS 11:00 - 20:00

Τα My Market θα μείνουν ανοιχτά στις παρακάτω περιοχές και ώρες:

news

Το Lidl αναφέρει πως τα ωράρια των καταστημάτων του «ενδέχεται να αλλάξουν βάσει κυβερνητικών αποφάσεων» και πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του συστήνει να απευθυνθούν στο κατάστημα της περιοχής τους. Περισσότερα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Το σούπερ μάρκετ «Κρητικός» στην ιστοσελίδα του δεν έχει κάποια ενημέρωση για την Κυριακή 27/11, επομένως το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει επίσης κλειστός.

Τέλος, και ο «Θανόπουλος» δεν αναγράφει κάτι περισσότερο για ωράριο καταστημάτων αυτή την Κυριακή.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...