Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Βουλή: Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων το φορολογικό νομοσχέδιο

Πολιτική

Εγκρίθηκε από την πλειοψηφία της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής των Ελλήνων το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών που αφορά το φορολογικό. 

Τα κόμματα της Aντιπολίτευσης, σύσσωμα καταψηφίζουν επί της αρχής το νομοσχέδιο, ενώ κατά τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων άσκησαν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.

Αύριο, Τετάρτη, το νομοσχέδιο εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ αναμένεται σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Υπενθυμίζεται, ότι αύριο αναμένεται να τοποθετηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Την πρώτη της εμφάνιση θα κάνει και η νέα κοινοβουλευτική ομάδα των «11» υπό τον Αλέξη Χαρίτση. 

Νωρίτερα, σήμερα οι βουλευτές απέστειλαν επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, γνωστοποιώντας τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας «Νέα Αριστερά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Μάντζος: «Να ενώσουμε τον λαό στα εθνικά ζητήματα, όχι να τον διχάζουμε με επικοινωνιακά παιχνίδια»

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δ. Μάντζος υπενθύμισε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει απο...

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Χαλκίδα - Πρώτος σταθμός η υπό κατασκευή δημοτική αγορά (βίντεο-φωτο)

Την Χαλκίδα επισκέπτεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου έγινε θερμά δεκτός. Πρώτος σταθμός το εργοτάξιο της Δημοτικής Αγοράς, ώστε να επιβλέψει την εξέλιξη των έργων, ενώ ...

Φόρτωση άρθρων...