Κυριακή
05 Μαΐου 2024

14χρονος έφαγε το πιο καυτερό πατατάκι και πέθανε

Viral

Μία νέα επικίνδυνη «πρόκληση», το «One Chip Challenge» που έχει γίνει μόδα στους εφήβους στο Tik Tok καλεί τους συμμετέχοντες να καταναλώσουν ένα πατατάκι που θεωρείται το πιο καυτερό του πλανήτη.

Ένας 14χρονος από την Μασαχουσέτη των ΗΠΑ πήρε μέρος στην πρόκληση και πέθανε, σύμφωνα με το NBC. Την 1η Σεπτεμβρίου η μητέρα του 14χρονου κλήθηκε από το σχολείο να παραλάβει το παιδί της καθώς είχε παραπονεθεί για στομαχόπονο. 

Είχε ήδη καταναλώσει το πατατάκι που του έδωσε συμμαθητής του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο σπίτι του και αισθάνθηκε καλύτερα. Ωστόσο λίγη ώρα μετά λιποθύμησε και σταμάτησε να αναπνέει. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Αυτός ήταν ο πρώτος θάνατος εφήβου από την πρόκληση αλλά υπάρχουν αναφορές και για άλλα παιδιά που χρειάστηκαν νοσηλεία αφού έφαγαν το πατατάκι. Ήδη το #onechipchallenge έχει πάνω από 2 δισεκατομμύρια θεάσεις.

Τα συγκεκριμένα πατατάκια ξεκίνησαν να παράγονται το 2016 από εταιρεία με έδρα το Τέξας. Κάθε χρόνο κυκλοφορεί σε μία νέα γεύση και συνήθως περιλαμβάνει δύο από τις πιο καυτερές πιπεριές στον κόσμο.

14χρονος έφαγε το πιο καυτερό πατατάκι και πέθανε

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο ανθρωποειδές ρομπότ που μαθαίνει γρηγορότερα και κοστίζει λιγότερο (Video&εικόνες)

Ένα νέο ανθρωποειδές ρομπότ που μαθαίνει γρηγορότερα και κοστίζει λιγότερο δημιούργησε η «Sanctuary AI». Η καναδική εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασε το νέο της ρομπότ. ...

Ανακαλύφθηκαν δύο άγνωστα είδη δεινόσαυρου

Σημαντική παλαιοντολογική ανακάλυψη παρουσιάστηκε από ομάδα ερευνητών στην επιθεώρηση «Papers in Palaeontology». Πρόκειται για την ανακάλυψη απολιθωμάτων δύο άγνωστων μέχρι σήμερα ...

Φόρτωση άρθρων...