Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

23 προσαγωγές για τα επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Οι 10 μετατράπηκαν σε συλλήψεις

Ελλάδα

Επεισόδια σημειώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για την πανελλαδική απεργία.

Κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν επεισόδια από ομάδες ατόμων που αποκόπηκαν από το πλήθος, οι οποίες προέβησαν στη ρίψη μολότοφ και αντικειμένων σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα.

Έπειτα, από τις αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιήθηκε χρήση χημικών, με αποτέλεσμα να απωθήσουν τα άτομα και να διασκορπιστούν προς διάφορες κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν 11 προσαγωγές, από τις οποίες οι 2 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ τραυματίστηκε αστυνομικός.

Στη συγκέντρωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν 12 προσαγωγές, από τις οποίες οι 8 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κολωνός: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», είπε η 12χρονη μετά την ενοχή του Μίχου

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», ήταν η φράση που είπε στη 17χρονη αδερφή της, η 12χρονη από τα Σεπόλια αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του...

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Πρόκειται για μεγάλη δικαστική πλάνη - Δεν ζητήσαμε ελαφρυντικά

Την έκπληξή του για την απόφαση του δικαστηρίου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέφρασε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, προσθέτοντας πως δεν θα ζητήσει χορήγηση ελαφρυντικών για την 35...

Φόρτωση άρθρων...