Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Νέα Ιωνία: 37χρονος υδραυλικός το θύμα που πυροβόλησαν στην καφετέρια

Στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή βρέθηκε το θύμα του επεισοδίου που έγινε σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας το πρωί της Τετάρτης. Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Πρόκειται για έναν 37χρονο άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος ήταν υδραυλικός στο επάγγελμα, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο 37χρονος είχε πάει στην καφετέρια προκειμένου να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Το χρονικό του εγκλήματος

Τα μέλη μιας παρέας επτά Αλβανών που κάθονταν στην καφετέρια άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.

Μετά από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν ομοεθνή τους, ο οποίος δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος.

Μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Αλβανού η παρέα εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συμμορία Αλβανών που εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών και «πωλούν» προστασία σε μαγαζιά στην περιοχή της πλατείας Καραϊσκάκη και του Αγίου Παύλου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με τους αστυνομικούς να έχουν περισυλλέξει έξι κάλυκες και μια παραμορφωμένη βολίδα από εννιάρι πιστόλι από το σημείο την ώρα που αναζητούν μέσα από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού το άτομο που πυροβόλησε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Φόρτωση άρθρων...