Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Αγαπηδάκη: Από αύριο δωρεάν το αντιγριπικό εμβόλιο και η συνταγογράφηση

«Φέτος, υπάρχουν δύο τύποι εμβολίων, ένα συμβατικό και ένα που απευθύνεται σε άτομα άνω των 65 ετών», είπε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.

«Ήταν, είναι και παραμένει δωρεάν το αντιγριπικό εμβόλιο. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συνταγογραφήσουν το εμβόλιο σε πάρα πολλές δημόσιες δομές», ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά. 

«Φέτος, για να μην καθυστερεί ο κόσμος, μπορεί να κάνει το εμβόλιο με συνταγογράφηση από αύριο, παντού και δωρεάν. Οι πολίτες δεν χρειάζεται να πληρώσουν για τη συνταγογράφηση», πρόσθεσε η Ειρήνη Αγαπηδάκη, τονίζοντας «φέτος, υπάρχουν δύο τύποι εμβολίων, ένα συμβατικό και ένα που απευθύνεται σε άτομα άνω των 65 ετών». 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το ψηφιακό σχολείο

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το ψηφιακό σχολείο με τίτλο: «Ρυθμίσεις για την ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη και το Ψηφιακό Φροντιστήριο,...

Σφοδρό τροχαίο στην Εύβοια: ΙΧ έφερε τούμπες και τυλίχθηκε στις φλόγες – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο προς το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στα Λουκίσια το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός και να μεταφερθεί στο νοσοκομεί...

Φόρτωση άρθρων...