Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Άγιον Όρος: Περιπέτεια στον αέρα για τον Νίκο Δένδια

Ελλάδα

Περιπέτεια στον αέρα είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας την ώρα που ελικόπτερο τον μετέφερε στο Άγιον Όρος, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας της πυκνής ομίχλης το ελικόπτερο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, ούτε σε εκείνο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και τελικά κατέβηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, σύμφωνα με το voria.gr.

Ο υπουργός πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη, η οποία είναι και η πρώτη επίσκεψη υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας στο Άγιον Όρος από το 2011.

Μετά τις 12.30 η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους υποδέχτηκε τον υπουργό Εξωτερικών στον Ιερό Ναό Πρωτάτου για τη Δοξολογία. Στη συνέχεια, θα λάβει χώρα δεξίωση και έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Κοινότητας, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη του Νίκου Δένδια στο κτήριο της διοίκησης του Αγίου Όρους, καθώς και επίσκεψή του στις μονές Παντοκράτορος και Ξενοφώντος.

Αύριο, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί τις μονές Διονυσίου και Δοχειαρίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» - Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 24-4-2024 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 αλλοδαποί, ...

Ο Ιερώνυμος πήρε το... φραγγέλιο: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος

Μήνυμα συνεργασίας Εκκλησίας-Κράτους και αποδοκιμασίας των έμμεσων προτροπών του Κυριάκου Βελόπουλου για αποδοκιμασίες πιστών κατά πολιτικών το Πάσχα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυ...

Φόρτωση άρθρων...