Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Άγιος Παντελεήμονας: Σοκάρει η μαρτυρία της 45χρονης που πυροβολήθηκε από τον 74χρονο

 Επεισόδιο με πυροβολισμούς έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα με αποτέλεσμα να πεθάνει ένας άνδρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ανδρόγυνο γιόρταζε τα γενέθλια της κόρης τους σε μαγαζί της περιοχής. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο 74χρονος δράστης.

Στη συνέχεια, γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα, οι γονείς μαζί με την κόρη τους και δύο ανήλικες φίλες της γύρισαν στο σπίτι. Τότε, ο 74χρονος, ο οποίος ήταν γείτονάς τους, χτύπησε το κουδούνι φανερά νευριασμένος, του άνοιξαν και μόλις μπήκε μέσα άρχισε να πυροβολεί τον 50χρονο άνδρα.

Η 45χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε, είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε βγει σε ένα μαγαζί για φαγητό. Μαζί μας ήταν και ο 74χρονος, τον οποίο με τον σύζυγό μου γνωρίζουμε τουλάχιστον 10 χρόνια. Μετά επιστρέψαμε στην πολυκατοικία που μένουμε και ο καθένας πήγε στο διαμέρισμά του. Ο (…) ήταν μεθυσμένος», είπε αρχικά.

«Λίγα λεπτά αργότερα ακούσαμε που μας χτυπούσαν το κουδούνι. Ανοίξαμε και είδαμε τον (…) να κρατά όπλο και να φωνάζει «κάτι μου ρίξατε στο ποτό και έχω γίνει χάλια». Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι. Τα παιδιά έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Μπήκα μπροστά για να μην τους κάνει κακό και με πυροβόλησε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - Στον εισαγγελέα ο 26χρονος οδηγός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό ...

Φόρτωση άρθρων...