Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: Σοβαρό επεισόδιο σε δημοτικό σχολείο – Στο νοσοκομείο μαθήτρια

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μαθητών δημοτικού σχολείου έλαβε χώρα στο Αγρίνιο την Τετάρτη. Το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής.

Δύο μαθητές της Δ΄ τάξης αρχικά διαπληκτίστηκαν, όταν η μία πλευρά προσπάθησε να υπερασπιστεί τον μικρότερο αδελφό της, που ζήτησε βοήθεια για να αντιμετωπίσει κοροϊδευτικά σχόλια που δεχόταν, σύμφωνα με πληροφορίες του acheloostvnews.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα πνεύματα οξύνθηκαν και η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση πέντε δασκάλων, ώστε να χωρίσουν τους μαθητές.

Ωστόσο, μία μαθήτρια τραυματίστηκε. Το κορίτσι είχε επεισόδια εμετού και πόνους στο ύψος του νεφρού κι έτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Στη συνέχεια, το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ρήξη οργάνου, κάτι που, ευτυχώς, αποκλείστηκε. Αφού δόθηκαν οδηγίες στους γονείς γύρω από την εξέλιξη των συμπτωμάτων, η μαθήτρια πήρε εξιτήριο αργά το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...